If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не знам за вас ама много се чудя дали утре да не ходя с такси на работа, направо се плаша като гледам как не спира да вали а тия не се и сещат да почистят
Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата
не знам за вас ама много се чудя дали утре да не ходя с такси на работа, направо се плаша като гледам как не спира да вали а тия не се и сещат да почистят
Еми те може и да почистят през нощта , де да ги знаеш
истината е, че и много силно вали и навява..... отивах да зареждам преди час (на новите невероятни и готини цени) и пред мен един снегорин почисти що годе прилично....връщах се по същата улица след 10 минути максимум.....5см сняг..... та не че да ги оправдавам.....ама и вали яко.....
а иначе са за
истината е, че и много силно вали и навява..... отивах да зареждам преди час (на новите невероятни и готини цени) и пред мен един снегорин почисти що годе прилично....връщах се по същата улица след 10 минути максимум.....5см сняг..... та не че да ги оправдавам.....ама и вали яко.....
какви са новите цени
абе то верно вали гадно ама поне сол да намятат да не замръзне
Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
тази сутрин заварих сняг до дръжките на вратите. Кой ще познае от 3 пъти дали не звъннах веднага на такси?
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Мене ме кефи да е така всичко е бяло, не се придвижва толкоз трудно
И мен супер ме радва да карам в такова време, палиш да загрее докато я из4истиш ако няма гараж естетсвено и газ с новите гуметки. Даже е забавно... това че се носи че боксува ит.н.т. са оправдания явно ви е хванал новогодишният мързел
яко фън, 12км до работа, изринах си го моето, и пак го заринах, за да го паркирам, довечера ще има ново отриване
само дето почти цялото цариградско в лявата лента на 2ра, не че нещо имаше отпред, просто... знам ли, народа сигурно кара с летните джапанки
леките баварки и дребошлъците хич не им е лесно, Алфо обаче бръмчи здраво (и трака моето )
на Борис 3ти не вървяха трамваите, че някаква кола е скочила върху релсите, беше непочистено, но пък минаваха снегорини, Несторов и той непочистен беше в 8:30
кой крив, кой виновен, фактите са: не е почистено достатъчно, а "Медийната ни звезда" цял ден ще прави "шоу"
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Центъра не е пипнат. Жълтите павета още по-малко. Пред Радисън гледам чужденци с колите си дошли явно с летни гуми не могат да се поместят. 3 катастрофи до тука от сутринта само на паветата.
Да, признавам много е яко да караш на такова време и отдавна не ми се е случвало, но не е работа.
Аз пък не можах да си изкарам колата от преспата. А, и никой не беше минавал по наш'та улица. Наложи ми се да си ходя на работа с градския (поне ми е удобен до работа и обратно).
Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Отсечката на Сливница (Европа) от околовръстното до Метро 2 си е буквално "Бялата пъртина" Идеално утъпкан до блясък чист сняг, почти никаква управляемост А преди това - киша, която беше още по-зле, че се бяха образували коловози и постоянно те занася нанякъде
Comment