Известие

Collapse
No announcement yet.

Снегът пак ги изненада

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

не знам за вас ама много се чудя дали утре да не ходя с такси на работа, направо се плаша като гледам как не спира да вали а тия не се и сещат да почистят
    Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
    Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Първоначално публикувано от marrrto
      не знам за вас ама много се чудя дали утре да не ходя с такси на работа, направо се плаша като гледам как не спира да вали а тия не се и сещат да почистят
      Еми те може и да почистят през нощта , де да ги знаеш
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

истината е, че и много силно вали и навява..... отивах да зареждам преди час (на новите невероятни и готини цени) и пред мен един снегорин почисти що годе прилично....връщах се по същата улица след 10 минути максимум.....5см сняг..... та не че да ги оправдавам.....ама и вали яко.....
        а иначе са за
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

истината е, че и много силно вали и навява..... отивах да зареждам преди час (на новите невероятни и готини цени) и пред мен един снегорин почисти що годе прилично....връщах се по същата улица след 10 минути максимум.....5см сняг..... та не че да ги оправдавам.....ама и вали яко.....
          какви са новите цени
          абе то верно вали гадно ама поне сол да намятат да не замръзне
          Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
          Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

с извинения на всички ма ще го напиша така:

НЯМА СМИСЪЛ!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Мене ме кефи да е така всичко е бяло, не се придвижва толкоз трудно

Comment

тази сутрин заварих сняг до дръжките на вратите. Кой ще познае от 3 пъти дали не звъннах веднага на такси?
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                  Мене ме кефи да е така всичко е бяло, не се придвижва толкоз трудно
                  И мен супер ме радва да карам в такова време, палиш да загрее докато я из4истиш ако няма гараж естетсвено и газ с новите гуметки. Даже е забавно... това че се носи че боксува ит.н.т. са оправдания явно ви е хванал новогодишният мързел
                  Lexus Is200
                  Honda CBR 600 F4i

Comment

яко фън, 12км до работа, изринах си го моето, и пак го заринах, за да го паркирам, довечера ще има ново отриване
                    само дето почти цялото цариградско в лявата лента на 2ра, не че нещо имаше отпред, просто... знам ли, народа сигурно кара с летните джапанки

леките баварки и дребошлъците хич не им е лесно, Алфо обаче бръмчи здраво (и трака моето )

на Борис 3ти не вървяха трамваите, че някаква кола е скочила върху релсите, беше непочистено, но пък минаваха снегорини, Несторов и той непочистен беше в 8:30

кой крив, кой виновен, фактите са: не е почистено достатъчно, а "Медийната ни звезда" цял ден ще прави "шоу"
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Центъра не е пипнат. Жълтите павета още по-малко. Пред Радисън гледам чужденци с колите си дошли явно с летни гуми не могат да се поместят. 3 катастрофи до тука от сутринта само на паветата.

Да, признавам много е яко да караш на такова време и отдавна не ми се е случвало, но не е работа.
                      www.facebook.com/workshox

Comment

И да чистат и да не чистат аз и зимни гуми немам се тая
                        Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                        sigpic

Comment

Аз пък не можах да си изкарам колата от преспата. А, и никой не беше минавал по наш'та улица. Наложи ми се да си ходя на работа с градския (поне ми е удобен до работа и обратно).
                          Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                          Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                          Alfa Romeo 90 2.0 '87
                          sigpic

Comment

ето какво представлява и при нас

Lexus Is200
                            Honda CBR 600 F4i

Comment

В Люлин е същототo
                              Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                              sigpic

Comment

Отсечката на Сливница (Европа) от околовръстното до Метро 2 си е буквално "Бялата пъртина" Идеално утъпкан до блясък чист сняг, почти никаква управляемост А преди това - киша, която беше още по-зле, че се бяха образували коловози и постоянно те занася нанякъде

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Working...
                                X