Известие

Collapse
No announcement yet.

Снегът пак ги изненада

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=koolio]
    Първоначално публикувано от търтей
    а бате гойко е индианец никога не е изненадан

Първоначално публикувано от "бате гойко ти си мъж":xwpo1yu0
    Събрах концесионерите на чистотата и ги пратих да ми доказват маршрутите на всички камиони и им казах, че една стотинка няма да им дам, ако не ми докажат. До 6:50 ч. лично съм проконтролирал и
    ако утре сутрин градът не е в идеално състояние, концесионерите могат да се срещнат с мен в съда, каза Бойко Борисов

и добави, че не е спал цяла нощ. Единственото, което можех да направя повече е да се кача и аз на един самосвал и да почна да ръся и аз сол из града, заяви още Борисов.

милия как не е спал от притеснение
    ужаст просто
    Да бе, той и тия дето ремонтираха Цариградско щеше да ги съди и да ги кара да го оправят! К..а ми Янко!
    Ама не ме е яд на него, а на тия, дето още го боготворят. А такива не липсват. [/quotewpo1yu0]

Е поне да беше поръсил малко сол и луга, полза да има и от него някакаква , иначе се е носил като Батман да ги наблюдава тия концесионери в снежната нощ.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

И при нас дойде доста сняг.Вечер 4 километра час и половина.В АЛФИЧКАТА аз,жената и двете ми малки дечица.На 3 пъти спирам и с къшната лопатка рина,ира през целият път НАСТИЛКАТА беше 40-50сатиметра/ТОВА В 12 ЧАСА след полунощ.В 8 часа поглеждам през позореза и???СЪЩИТЕ СЛЕДИ. ТОВА ПРОСТО СИ Е ЧИСТ РЕКЕТ С ДАНАЦИТЕ И ЗАСТРАХОВКИТЕ +ВИНЕТКИТЕ.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

ТОВА ПРОСТО СИ Е ЧИСТ РЕКЕТ С ДАНАЦИТЕ И ЗАСТРАХОВКИТЕ +ВИНЕТКИТЕ.
        самата истина!!!! Не че съм подстрекател ама до кога трябва да търпим
        Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
        Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Ма те снегорините са специални на Бойко разработка-невидими...ебати ,а той си продължава да си измива ръцете, аре ние си го знаем къв е Барон Мюнхаузен ама в др. градове е страх направо
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
          Alfa Romeo 33

Comment

смешка от днешния вестник

Какво прави Бойко Борисов като не може да заспи?
            Излиза навън и брои снегорини
            Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
            Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Working...
            X