Известие

Collapse
No announcement yet.

Правен проблем - имам СОТ и ме обраха :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз съм ползвал и двата СОТ-а. Много по-доволен съм от 161. Комуникацията с полицейския е по-зле и от развален телефон. Пускаш молби в нещо като пощенска кутия на задния вход на СДВР и чакаш някой да благоволи да ти обърне внимание. Иначе момчетата по колите са свестни пичове. За съжаление обаче организацията на работа от бизнес гледна точка е на ниво ранен соц. Преди няколко години когато си сменях жилището и бях с полицейския СОТ им се обадих за да дойдат и да демонтират системата и да ми я монтират в новото жилище. За съжаление никой не дойде на уговорения ден. След като ми писна да ги чакщам хванах едни клещи и нарязах де що имаше кабели, взех си предавтеля и датчиците и се изнесох. Чак след две седмици ми се обадиха от СОТ-а да ми кажат, че нещо не било в ред щото не получавали контролен сигнал от жилището.
    От 5 години ползвам 161 в офиса, в жилището ми и на вилата и нямам никакви забележки. Дори и хлебарка да се качи на датчика пращат патрул и ми звънят да отида. Докато не отида на място и не огледат целия обект (вкл. и вътре) не си тръгват. Освен това имам и паник бутон. Ако го натисна пристигат две коли. Първата е стандартна, а втората е с едни готини момчета дето първо бият, а после питат.
    А ако ти се дават повече пари, може да сключиш договори с двата СОТ-а. Тогава при сигнал и от двата СОТ-а се изтрепват да са първи на обекта и да покажат, че са по-ербап от другите. Тази система е проверена от няколко мои познати и работи безотказно.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

161 с тях съм и съм много доволен.
      в полицейския имам приятели... бачкат врати на входове чупят за да влезнат ако нямат ключ и т.н. но са им малко колите. или 1 кола покрива голям район! /фв поло/
      на 161 като има направя аларма /за тест/ до 2 мин са се изипали пред нас.
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
      X