Известие

Collapse
No announcement yet.

Аман вече от скапаното управление и от скапаната държава

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами Бойко може и да не е идеален, ама поне е мъжкар и като иска го ЧУВАТ!
    Лично аз на К.Величков бях с приятели един полицай ми каза, че броят "снегорините" и са супер малко и повечето изобщо не чистят.......
    Са кво е виновен КОЙТО и да е кмет, че фирмата която чисти са БЪЛГАРИ и като повечето тарикати в БГ се скатават и ЛЪЖАТ за излезлите машини......

Със закъснение, но оправиха централните улици.
    А по страната кво става.....къде е Станишката....а принцеса ЕТЕМ "наблюдавала бедствията в отпуска".....ми и аз ги наблюдавам по ТВ-то....... да ми плащат министерска заплата........аааааа не става ,щото после някой трябва да краде от "реконструкциите"......а там са добри..оооо добри са...

Прекрасна държава сме от смирени хора...

В крайна сметка кмета не чисти...той плаща, а мизерниците дето са зели парите са виновни, че не чистят......

Бойко не е изобщо цвете, ама да си отворим очите и да виждаме какво реално става.........аз Е.Етем не я видях в 3 посред нощ да е на петолъчката да види кво става с 600коли закъсали в преспите.... а това е нейна работа....
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
      Е.Етем не я видях в 3 посред нощ да е на петолъчката да види кво става с 600коли закъсали в преспите.... а това е нейна работа....
      всъщност не си прав
      на леля ебем ич не й е работа да гледа хората в преспите
      работата й е да няма закъсали в преспите
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Това и да й го кажеш в очите, че е нейна работа тя ще те гледа странно и ще си мисли на нея ли говориш...

Аз като карам тия дни гледам повече в огледалата, отколкото пред мен. Всеки момент очаквам удара. Пред нас нали са жълти павета и стават по 5 катастрофи...верно леки, ама стават.
        Вчера имаше 4-5 полицаи пред парламента, където обикновено седят. Понеже синята зона не беше почистена и колите няма къде да спират и петимата ходеха да махат колите, които са спряли неправилно и да се карат, а на кръстовището става ад, а те сякаш не го забелязват.
        www.facebook.com/workshox

Comment

И във Варна не е чистено, ама поне не валя много и се кара що-годе нормално. Градско/извънградско не намерих разлика Все си е сняг, лед и тук-таме по шепичка сгурия или каквато там гняс използват. Това е за булевардите. Иначе днес няблюдавах интересно явление: няколко човека се мъчеха да бутнат задницата на един икарус, дето драпаше по баира от ОМВ към печатницата.
          Спокоен съм , защото алфата съм я паркирал на сигурно място и няма лесен вариант да я удари някой, ако се занесе.
          То това бедствие ще го превъзмогнем и няма да е за първи път. Много по силно ме вълнува в момента участта на корабокруширалите моряци и честно казано, бездействието (или по-точно казано: безхаберието) на спасителните екипи в района ме нервят далеч повече от безсилието на общините да се справят с обстановката
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

2-3 дена и ще се оправят нещата, дотогава пътуването ще си е приключение

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

аре да не вали в неделя

Само още един сняг от 30см ни трябва и да си седим всички вкъщи ..
              ALFA 156 1.9JTD '98
              ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Working...
              X