Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой, ще пътува ли Варна-Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой, ще пътува ли Варна-Пловдив

Искам да попитам, дали някой, няма да пътува Варна-Пловдив, понеже с един колега сме се разбрали да му пратя едни 2 гуми с джантите, ама много скъпо излиза през куриерите. Така че ако някой се движи по тази дестинация, и е съгласен да свърши услугата, да каже. Виното от мен.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Виж дали няма да се навие някои автобусен шофьор за 5-10 кинта да ги откара

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

2 гуми с джанти ще ти струват 10-12лв!!
      Аз си пратих 4 железни джанти 14" преди месец-два на Севлиево за 12лв, а ако има наложен платеж беше 1% от стойността на сделката. Просто пращай от ОФИС ДО ОФИС ...

Също така получавах 4 зимни гуми на стойност 180лв с наложен платеж и за тях платих 14кинта ... Това беше скоро за един приятел бяха и за колата на сестра ми...
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

с кой куриер.
        щото аз които проверих са все около 30 пари, а това не устройва колегата.

Comment

Първоначално публикувано от phoenix
          с кой куриер.
          Колко тежи пратката....на Еконт Експрес май е някъде 20 лева...
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Абе колко пъти да обяснявам, че не може да е 20лв. МАКСИМУМ 14лв.-15лв. Независимо с кого е...

А конкретно аз пращам и получавам всичко с ЕКОНТ, защото са ми най-близко.

Виж ми пак примера колко обемни неща съм пратил и получил. Аз постоянно използвам Еконт... За маса за тенис(кетлер-масивна) ми взеха 36лв. Примера още стотици мога да дам...

Прати с Еконт от ОФИС до ОФИС тия 2джанти с 2 гуми и ако е повече от 15лв. аз ще ти ги поема тия пари
            by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
              Абе колко пъти да обяснявам, че не може да е 20лв. МАКСИМУМ 14лв.-15лв. Независимо с кого е...

А конкретно аз пращам и получавам всичко с ЕКОНТ, защото са ми най-близко.

Виж ми пак примера колко обемни неща съм пратил и получил. Аз постоянно използвам Еконт... За маса за тенис(кетлер-масивна) ми взеха 36лв. Примера още стотици мога да дам...

Прати с Еконт от ОФИС до ОФИС тия 2джанти с 2 гуми и ако е повече от 15лв. аз ще ти ги поема тия пари

Oсвен ако джантите на тежат над 30 кг
              Ако са до 30кг ще те оправят 15 16 лв

п.п Обена не е важен а теглото.
              Един път видях да пращат скутер по ЕКонт
              Поздрави
              sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Емо, съмнява ме тея дни да пратиш нещо, някъде извъ Варна...
                Всички проходи са почти непроходими... даже повечето затворени...
                те влакове са закъсали... кво остава за колите.. изчакай някой друг ден... да се пооправи обстановката..
                то може и аз да пътувам другата седмица... ако до тогава не си ги пратил ще ти се обадя да те питам...
                Неразчитай все пак на мен... !!!!!! само има такъв вариант да пътувам...
                Аиде Поздрави...
                http://luchi.bg/ Парапети

Comment

с кой куриер.
                  С In Time 4 лети джанти 14-ки, дето тежат 30 кила ги пратих до София за 30 лв. Не може две железни, макар и с гуми, да струват повече
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

2-те гуми с джантите тежат 28кг. по калкулаторите на куриерите излизат между 25-30лв. както и да е. цената не смущава мен.
                    Тео, ще се чуем по телефона, за сега не е спешно и седмица няма да е проблем за колегата предполагам

Comment

2-те гуми с джантите тежат 28кг. по калкулаторите на куриерите излизат между 25-30лв. както и да е. цената не смущава мен.
                      Тео, ще се чуем по телефона, за сега не е спешно и седмица няма да е проблем за колегата предполагам
                      ПРАЩАЙ от ОФИС ДО ОФИС... така ще ти е под 15лв.

Защото ако пращаш от врата до врата става много скъпо...

Пример. МОите 4 тери железни джанти ги занесох в офиса на ЕКОНТ там им казах, че искам да ги пратя до офиса на Еконт в Севлиево... Платих си 13лв. и на следващия ден баща ми отиде в офиса на фирмата в Севлиево и ги взе...

Ако бях извикал куриер до в къщи и да ги остави на адрес щеше да е 30лв., но иначе НЯМА как да е!!!!!!!!!!!!

Ето графика...
                      http://www.econt.com/page.php?page=tariff_parcel

За товар до 20кг. МЕЖДУ ОФИСИТЕ е 10лв и 20стотинки

Дано сега ме разберете....

А офиси на всяка фирма има много в големите градове... Примерно в София има 5-8 офиса на ЕКОНТ и отиваш и пращаш от най близкия ти офис... Същото е и с изпращането казваш им, че искаш пратката да отиде в офиса в София на ул.Резбарска и там отива пратката...Ако е по-малък град, като Севлиево си има само един офис и вече се преценява дали е удобно....Но дори да не е удобно е по-добре човека да си вземе пратката от офиса, защото ще му е ПАК ПО ЕВТИНО, отколкото да плати на куриера да я достави до вратата...

ПРАЩАЛ съм стотици неща и не само с Еконт имам и остъпки на Спееди...Това е цялата философия, а дано сте ме разбрали
                      by RUBIG service

Comment

Венци е прав,вие него слушате още на първия пост го беше написал такда е от ОФИС до ОФИС И ако онея пак кажа толкова пари покажи им интеренет страницата им кво пише
                        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                        EX`146 2.0 16v TS

Comment

Working...
                        X