Известие

Collapse
No announcement yet.

Тест-драйв. Впечатления от първа ръка.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тест-драйв. Впечатления от първа ръка.

Нека всеки, който е карал нови модели автомобили да сподели впечатленията си тук. Ето моите впечатления от разни модели:
    А6 3.0TDI куатро, 6скорости автомат. - 230к.с.- стабилна машина с мощност в излишък от 180км/ч при кикдаун тръгва все едно от място даже сваля предавка кофти возия, ама то се подразбира.
    Мерцедес Е-клас 320 CDI 7скорости автомат. 230к.с. - описал съм го в друга тема - Автомобила, който ви направи най-голямо впечатление
    BMW330i - 258к.с. машинка за кеф, малък директен волан, мигача като го докоснеш мига 3 пъти като го натиснеш по-силно мига като нормален до изключването му. Кофти возия. Страховита стабилизираща програма. Няма поднасяне.
    Сеат Алтеа 1,6i - антикола, просто няма такова дърво, а седалките са с направление за ортопед.
    Новото Браво 1.9 дизел - 120к.с. - 200км/ч направо на майтап, супер поведение в граничен режим в завой, нестабилен при много високи скорости. Висока позиция на водача като във ван. Страхотно моторче
    Хонда Сивик 2,0дизел - 140к.с. с целия фар отпред. Нормална кола с ненормална визия отвън и отвътре с нищо не можа да ме впечатли или подразни.
    Новото Пунто 1,3 дизел -75к.с. - 180км/ч без проблем, идеална градска кола, градски режим на волана - включваш го и се върти с кутре
    Новата Ланча Епсилон - фотьойл на колелца - дръвче
    Новото Мондео - на Джеймс Бонд 2.0дизел - 140к.с. - страхотно впечатление за качество и внимание към детайла като при образците в този клас, добра возия съчетана с голяма стабилност в завой, мотора можеше да е и по-мощен, добра шумоизолираност. В тая кола всички те зяпат е сега вече се среща тук, там. . .
    Новия Фокус 1.6дизел - 110к.с. - много добро окачване, пъргаво икономично моторче, добро впечатление за качество на материалите, прекалено обикновена външност
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Re: Тест-драйв. Впечатления от първа ръка.

Първоначално публикувано от isoiso
    . . .
    Новия Фокус 1.6дизел - 110к.с. - много добро окачване, пъргаво икономично моторче, добро впечатление за качество на материалите, прекалено обикновена външност
    Колега, ако мога да попитам какво хареса в окачването на фокуса?
    Аз карам служебен 1,8д и имам чувството,че няма окачване.
    alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Стария модел е с 1.8д! Става въпрос за новия
      sigpic

Comment

Стария модел е с 1.8д! Става въпрос за новия
        Извинявай ,фокуса е 1.8TDCI-115 кс закупен 04/2007
        alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Ок, окачването си е въпрос на вкус на мен ми допадна - стегнато, в същото време без да кимаш на всяка неравност.
          sigpic

Comment

Ок, окачването си е въпрос на вкус на мен ми допадна - стегнато, в същото време без да кимаш на всяка неравност.
            Рзбира се,така е,обаче аз мисля ,че е прекалено твърдо
            alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Re: Тест-драйв. Впечатления от първа ръка.

Нека всеки, който е карал нови модели автомобили да сподели впечатленията си тук.
              Дано Пинко не види тая тема , чеее.... отиде си и новата година
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Той Пинко,я е видял темата.Ама го мързи да пише романи и заради това
                Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                EX`146 2.0 16v TS

Comment

значи карах онзи ден Q7 и след това А4 (дизел, 144 коня).
                  Q7 не става, но А4-ката е нещо невероятно, върви като дзвер (ръчка беше) просто невероятно! Преобърна негативното ми отношение към тези автомобили, не били чак такива щайги )) а и дизайна на фаровете с тая очна линия направо супер ме кефи!!!!
                  това е напълно обективното ми мнение. и преди бях карала ауди, но сега са дръпнали яко напред при леките (в смисъл, че SUV-to не е нещо особено, дървен е и нестабилен, ML-a i GL-a са доста по-добри)
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Наскоро карах дачия логан. комби. 1.5 ДЦИ. невероятна е . Ускорява горе-долу добре като за бидон с подобни размери. явно дигателят има възможности, но софтуерът го спъва в този му вариант
                    Ден след това карах и бензинов седан. 1.4 май беше моторът. Страхотна динамика на равното се движи някак си.
                    Дръжките на вратите са меко казано гениално дизайнерско хрумване.
                    Като за този ценови сегмент - best buy
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Да имаш впечатления за един автомобил ...би трябвало да го караш една година, или поне да си му навъртял 10000км...... ....всеки ден сменям по 5-6 автомобила( такава ми е работата)....но впечатления никакви
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

ко работиш бе бате боби
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Автомивка...
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                            Автомивка...
                            Не позна ...ходя на тях, но не работя!...ако ти кажа, че сам карал автубус....сигурно няма да ми повярваш ....но аз може да ти го докажа

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                              ко работиш бе бате боби
                              Мерси за обращението "Бате"....в една банка им подържам автопарка....застраховки, автосербизи горива, включително и автомивки ....и т. н.....всичко сварзано с овслужването..

Comment

Working...
                              X