Известие

Collapse
No announcement yet.

Баси простотията!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Баси простотията!!!!!

Кво видях днес не е човешко!Нали всички знаете че има кампании по тв и билбордове за разделното събиране на боклука. И аз отскоро признавам си го разделям,НОООО какво виждат очите ми днес.Минавам покрай 3 коша до нас и виждам как 1,повтарям само 1 един камион мина и ги изсипа на 1 място!Ужасссс.Викам на мангалите ко стаа бе!!!!те викат така е бате,няма техника,навсякаде е тай.Много ама много съжелявам че батерията ми на гсм ми беше паднала иначе щях да снимам и викам господарите на ефира или НТВ.
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

Това винаги си е било така... И аз съм го виждал сигурно 4-5 пъти...А също и още хиляди хора... За това и спрях разделното събиране вече... Аз хабя 4 коша, разделям, торбички глупости се разкарвам, а те ги хвърлят на едно място...Та това ни е държавата...
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

верно.. това е ебахти и простутията. Аз спрях да хварлям разделно опитах се ама чесно не ми се занимава да отделям и тъка на татък
      landikar
      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

И при нас е така,събират всичко в едно правят те на палячо.Ти се мъчиш,събираме го и накраяя като видях какво става и ...
        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
        EX`146 2.0 16v TS

Comment

а смешното им оправдание е, че засега номера е да се тренира разделното изхвърляне от хората, а след време ще се събира разделно....пппфффффффффффффффффф....няма такава държава

Тва е като ...вие балъците си плащайте данъци, тренирайте, а ние като се накрадеме може да почнеме и ние да спазваме законите
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

А иначе кампанията е на всякаде и дават луди пари за нея... Дори в автобусите са сложили
            --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
            sigpic

Comment

Re: Баси простотията!!!!!

Първоначално публикувано от yo
              Нали всички знаете че има кампании по тв и билбордове за разделното събиране на боклука.
              Ами според мен целта е да улесняваме циганите-клошари Така направо си изпразват коша за хартия и желязо ,без те да разделят отделно боклуците
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Номера със разделното сметосъбиране е пълен фарс. Просто някой е измислил много ефикасен и нагъл начин да спечели яко кинти от данъци и от субсидий, за производството на всички тези шарени контейнери и всичките ги съпровождащи аксесоари. Затова, аз съм на принципа, че рибата се вмирисва откъм главата. Когато видя да прибират боклуците разделно и аз ще ги изхвърлям разделно. Дотогава всико в торбичката и в металния контейнер. Плащаме данъци маама му стара..

Comment

Re: Баси простотията!!!!!

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
                  Първоначално публикувано от yo
                  Нали всички знаете че има кампании по тв и билбордове за разделното събиране на боклука.
                  Ами според мен целта е да улесняваме циганите-клошари Така направо си изпразват коша за хартия и желязо ,без те да разделят отделно боклуците
                  Не се бях сетил, но това ми се вижда най-правдоподобно. После, нали сме социална държава - да облекчим малко страданията на бедния българин/циганин, та да не рови из мусура, а да му е отделено - кеф му хартийка, кеф му 'метъл. Па което остане - в общия кюп.
                  "Най на света е само една, една
                  нашата мила, родна страна ..."

Comment

хах от кофите за разделно събиране на билата в Люлин изскачат циганета/ромчета. от тая с по широкия отвор де. другите подобни малчугани/хулигани сабират "оборота" от количките сичко е бизнес

аа по темата вече.. принципно има машини който сортират боклука и принципно има смисал да ги изхвърляме боклуците разделно, въпреки транспортирането им е заедно. Само че това не се отнася за нас в БГ щото такива машини тука нема.

поздрави
                    по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Пичове тука в Плевен съм виждал много пъти с едни специални камиончета си ги прибират.Не се базикам.Аз си мсилех че навсякъде е така но явно истината е друга.Аз докато сум тука си ги изхвърлям разделно доколкото мога.Баси за първи път чъвам за такова нещо.Това направо е отврат.
                      BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
                      ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
                      BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

Първоначално публикувано от BOBBY PLEVEN
                        Пичове тука в Плевен съм виждал много пъти с едни специални камиончета си ги прибират.Не се базикам.Аз си мсилех че навсякъде е така но явно истината е друга.Аз докато сум тука си ги изхвърлям разделно доколкото мога.Баси за първи път чъвам за такова нещо.Това направо е отврат.
                        И аз съм виждал да ги събират разделно в София!!! А иначе клошарите са единственитя начин за сега боклука да се рециклира
                        Lexus IS200

Comment

Working...
                        X