If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лелел кво става е хора,тука сибир ли ще е -16 при нас И сняг до главите,маи ше пропускаме морето тая година.То до тогава ще има сняг....Як цепак вънкаа живи ора нема
В Плевен даге вчера беше -20 ама след бутилка уиски не е чак толкова студено.През деня беше кум -15 сега не знам колко е още не сум излизал.
BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
BMW E36 320CI 02.1995 - абе става
стига бе..как -20
ще имам път към Плевен след няколко дни и май ще се наложи да си купувам доста дебели дрешки
Ще ти се наложи не, ами... . Нали знаеш: Плевен. Плевен, град прочут, град на курви и на студ !
много поздрави да носиш на милото ми родно село!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Ще ти се наложи не, ами... . Нали знаеш: Плевен. Плевен, град прочут, град на курви и на студ !
Знам ,знам аз
и мъже има убави
Обаче ако верно е чаак толкова студено няма да си покажа муцунката навън ! :P
Тук на -14 C си сипвам виски в кафето профилактично-даН ми замръзне антифриза
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
ммм даааа.. Навремето служих в Плевен в бившето ШЗО и съм давал караул на открито на -25°... Това е най-големия студ който съм брал някога, придружен с тих януарски вятър усещането никога няма да го забравя Направо ти иидва да заредиш автомата и в главата....
Знам ,знам аз
и мъже има убави
Обаче ако верно е чаак толкова студено няма да си покажа муцунката навън ! :P
Тук на -14 C си сипвам виски в кафето профилактично-даН ми замръзне антифриза
Има, има ама се изнесоха по София .
А, прости ме за любопитството, къде и по какъв повод ще бъдеш в тоз запустял град?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
И моя акомулатор никъв го няма, едвам врътка.А като реших да отворя предния капак беха замръзнали амортесьорчетата и не искаше да се отвори та го нагревах с пистолет за въздух, по-късно ще го мъча сега ще хода да хапвам и съм я оставил алфичката на слънчице с отворен капак
alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
Honda Hr-v 4x4 1.6
Вчера на обяд повъртя повъртя и до там беше. Като ми пуснаха ток пална и после никакви грижи. Днес сутринта в 7:00 си пална от раз, показваше компютъра -12. Ще го карам да го мерят първо и ако е тръгнал ще го сменям. Взех си едно зарядно да си имам но ще видя кога ще го тествам.
Comment