Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ми е ясно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не ми е ясно

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... on.sortBy=
    price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCEN DING&makeModelVariant1.makeId=25100&makeModelVaria nt1.
    modelId=28&vehicleCategory=Car&segment=Car&maxFirs tRegistrationDate=2003-12-31&negativeFeatures=EXPORT&damage
    Unrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsStrin g=&lang=en&pageNumber=3

това тука не ми е ясно ако я повлека тая кола за българия кои пари ще ми искат 8100 ли 9800 ли? И другата работа за такси и разни други работи колко още пари ще ми трябват.

пс: за първи път виждам толкова дълъг адрес

Сърцата са по-капризни от умовете.

Ще ти искат по-високата цена, защото трябва да се включи ДДС. Нето-цената е за износ извън ЕС. Но, ако се навият да ти я фактурират за 5000 евро нето ше платиш само към 1000 евро ДДС, зависи колко % е ставката там.
    2014: Deutschland über alles

Comment

Акцизът на въпросната кола ще ти е 4 000 лева. За другото не знам...
      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Е за какво ти е от там като тука ги има същите на същите години и километри на същата цена, без ДДС и акциз и акзиз върху акциза и т.н.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
          Акцизът на въпросната кола ще ти е 4 000 лева. За другото не знам...
          Акцизни са колите над 120 КВ. Тази е на границата и не би трябвало да е акцизна. Освен ако има нови промени в закона за акцизите, де.
          2014: Deutschland über alles

Comment

От 120 до 150Kw- плащаш по 35лв. на Kw. Въпросната кола е 120Kw, тоест акцизна

Comment

Братлета,тоз автомобил не е акцизен штото е163к.с т.е.е на границата,ако е 164к.с.ще го отнесе Имам приятел със 164к.с.автомобил за малко да и плати акциза,ама се смилиха над него(връзки) та му я писаха 163к.с. и не плати акзиз
              ALFA 166 2.0TS-хубавицата
              Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
              PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
              Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС

Comment

Аз до колкото знам е 163 коня е акцизна
                1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Абе няма ли тенденция акциза да го махнат, нали сме си в европа. То не стга че колата скъпа ами и още пари искат.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Мен ако питаш съм за с двете ръце ама едва ли ще стане скоро
                    ALFA 166 2.0TS-хубавицата
                    Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
                    PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
                    Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС

Comment

Колега, това че сме в Европа не е предпоставка за махане на акциза. Той е един вид "данък богатство". Щом си гъзар и искаш да караш мощен автомобил, трябва да си платиш - това е презумпцията. Да не ти казвам примерно в Швеция какви са акцизите от подобен род. Ако искаш басейн в имението плащаш поне десет бона само за подобна привилегия. Тъй че... бъдете пичове, карайте 300 коньови машини, но си платете и правото за това Иначе представи си, разни 18-ет годишни дечковци с GTV-та 3.0, GTA-ки, Zagato и подобни. Ще е голямо шоу. И аз искам!!!

Comment

Те поне ще са култивирани. Представи си другите с Е36 М3 или Калибра Турбо...
                        www.facebook.com/workshox

Comment

първо малката цена е цената за изваждането на автомобила от държавата.Тоест цената за експорт на автомобила. Втората цена е ако автомобила ще се кара на територията на държавата в която се продава. Трето немцитя пишат доста завишени цени заради техните данаци т.е. тая кола ако я вземеш поне на 3500 4000 евро ще ти бъде по документи.

Другото нещо тази кола няма акциз. 163кс е границата както казаха колегите. на мойта приятелка баща и ходи и си купи ХЦ-70 то също е 163 кс и не е плащал акциз.
                          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

абе то и плоския данък уж не беше за бедните само ама..., да махнат акциза, все тая ми е, иначе това "само за богатите" не е за България
                            sigpic
                            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                            0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
                              Иначе представи си, разни 18-ет годишни дечковци с GTV-та 3.0, GTA-ки, Zagato и подобни. Ще е голямо шоу. И аз искам!!!
                              Които сега си купуват ръждиви Вектри и Астри и им слагат готови турбинирани двигатели за тези пари , като в много случеи си остават със стандартното окачване и спирачки ???

Просто е прекалено малка границата за акциза .Че то един по-нов двигател 2.0 влиза в тази категория
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                              X