Известие

Collapse
No announcement yet.

До Германия е обратно ... с Алфа :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• До Германия е обратно ... с Алфа :)

Да ви се похваля, направих малко пътуване до една от най-северните точки на Германия с Алфичката, 4 пъти по 1200+км на ден нон-стоп общо около 5200-5300км(с малко разходки из Германия) и се справи чудесно, а от г*за ми могат да отливат седалки на Алфа .Половината багаж беше инструменти, то не беше гедорета, тресчотки(малка и голяма ) секви ключове и простотии, ама не влезнаха в употреба .
    ПП. Естествено всe пак е Италианка и без да си направи фасон-а не става , някъде в Унгария като почна едно чукане от дясната гума, първо като дадеш гас се чува после като е по инерция тропа, в един момент тропа ритмично, после когато си иска и така около 700км минаха в мислене, каре не е, амортисьор не е,некои тампон да е, чудих се к'во ли ще е тва нещо дето тая кола може да има повече от другите и после си спря само. Чак в Германия видях, че подкалника(в горната му част) се е откачил и явно от завихрянето на гумата си тропа, когато се сети толкова нерви, за тая глупост и все пак камък ми падна от сърцето
    Ето и малко материал :
    - Това е от сутринта на заминаването

- Спиране за зареждане

- След кратка почивка в Словакия

- Малко преди пристигането покарахме с една немска 159ка

- Поредното зареждани на път към България

- След 5000+++км по зимните пътища, заслужена почивка

И разхода варираше межди 5.8 и 6.3, което мисля, че е добре !
    ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Колега и аз съм навит да отида с моята.... и да се върна с друга.хехехе
    Сигурен съм че ще ме закара където и да е. Вярваме си взаимно и се глезим много. Успешна нова година.
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Нали знаеш че това е Алфа от хубави пътища и здраво каране не се плаши. Другия път като тръгнеш на такова пътуване махаш всички инстроменти от багажника, че така само си е притеснявал
      landikar
      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Re: До Германия е обратно ... с Алфа

[quote="nastybg"] то не беше гедорета, тресчотки(малка и голяма ) секви ключове и простотии, ама не влезнаха в употреба .

е бат ти си истински сектант.
        помеждудругото има едно будно врачанско чедо дет би ти дало жокер за следващия трип: интерамерикан с покритие за Европа.
        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
        Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от vladu
          Първоначално публикувано от nastybg
          то не беше гедорета, тресчотки(малка и голяма ) секви ключове и простотии, ама не влезнаха в употреба .

помеждудругото има едно будно врачанско чедо дет би ти дало жокер за следващия трип: интерамерикан с покритие за Европа.
          е аз като ходих до Виена със 166цата беше без Интерамерикан!
          само с молитви, Боже, дано не и стане нещо, все пак това е Алфа, за Бога
          за 3200 км се прееба чак в Монтана на връщане 1 час и брах страха ама се оправи де а аз гедорета не нося щото незнам кво се праи с тех
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

гедоре е онова за разбиване на лед бе. у ма си ...
            Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
            Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

колега тва дето си го направил ми е мечтата ..... искам и аз една такава тест екскурзия
              ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Абе беше и направен повече от обстоен преглед , ама нали чета разни лоши истории ... важното е, че колата не си показа рогата, май ще си имаме доверие за напред
                ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Супер готино ми е да чета подобни теми,щото аз самия обичам да пътувам много,евала и снимковия материал е на ниво...
                  Все пак си мисля,че това зад теб е било 156 фейс
                  '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

С моята любима съм ходил до Мадрид и обратно....по следния марширут.

София-Белград,Будапеща,Виена, Мюнхен, Женева (на автосалона2005 за примиерата на Брера и 159), Лион, Марсилия, Барселона, Валенсия до Мадрид.

Мадрид, Барселона, Марсилия, Сан Тропе, Монако, Сан Ремо, Торино, Ареса (фабриката "бивша"....музея на Алфа Ромео, Милано, Геноа, Венеция, Триест, Любляна и до София.

Другото ми доста голяма пътешествие беше тази година само, че в С.Америка там обиколих почти целия континент
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Петко ти нищо неси обиколил,колко км са до мадрид колко време пътувахте

П.С браво колега ! за разходката в Германия как беше,що ненаправи бартер за някой 159 Евала за разходката !
                      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                      EX`146 2.0 16v TS

Comment

До Мадрид грубо са около 3 500км.

На отиване не съм си давал зор въобще...спал съм във Виена, после в Женева, Марсилия, Валенсия...после в Мадрид една седмица и нещо.

На връщане от Мадрид направо в Сан Тропе...после Торино, Геноа...и от там в София.

До колкото си спомням минах около 10 000км със всичките му обиколки.
                        sigpic
                        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Браво! Яко пътуване си си направил...Ще си направя и аз такова ама със следващатата красавица от Семейство Ромео
                          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                          EX`146 2.0 16v TS

Comment

И аз ходих по-миналото лято в Германия с колата никакви инструменти, нищо не носих (е, освен тез default-ните) само мен, жената, дрехи и храна тип кроасани, за из път. В Австрия ми потъна няколко пъти съединителя, но след напомпване се оправи. Иначе нямах ядове с пътуването. Много вълнуващо и забавно беше, който може - да го пробва
                            Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                              Първоначално публикувано от vladu
                              Първоначално публикувано от nastybg
                              то не беше гедорета, тресчотки(малка и голяма ) секви ключове и простотии, ама не влезнаха в употреба .

е аз като ходих до Виена със 166цата беше без Интерамерикан!
                              само с молитви, Боже, дано не и стане нещо, все пак това е Алфа, за Бога
                              за 3200 км се прееба чак в Монтана на връщане 1 час и брах страха ама се оправи де а аз гедорета не нося щото незнам кво се праи с тех
                              Аз съм сигурен,че ако тръгна с жигулата,по-вероятно е да ме прибере от Вашите алфи
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                              X