Колеги, като запалени по най-спортните автмобили, а именно Алфа Ромео, предполагам, че много от вас са запалени и по автомобилните състезания от всякакъв род и в частност Формула 1. Тази година ГП на Истанбул е през месец май. Въпроса ми е има ли желаещи, които мислят да ходят....има ли добри оферти от фирмите тур оператори и т.н.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Формула 1 на живо в Истанбул
Collapse
X
-
На една оферта искат 249 лева в двойна стая на човек и билета към 120 най-евтиния, плюс промоция ако резервираш до края на март 10% отстъпка и не плащаш куриерска такса 60 лева. Не излиза много скупо като гледам....Някой лев в джоба и за 500 лева може и да се гледа Ф1
Comment
-
Първоначално публикувано от raidersколега бях и 2006 и 2007 в Истанбул, но тази година ще съм с друга фирма, аз съм луд фен на Формула 1 така че и тази година живи здрави съм там
Comment
-
еми цената беше 220лв., 2 спанета със закуски, отделно билета и доставката беше ~ 130лв., и това е трансфер до пистата в петък, събота и неделя като след това пътуваме за България, но миналата година закъсняхме за съботната 3 тренировка и я изпуснахме, и затова тази година или може да се организираме с кола или тази фирма дето и ти си си харесал, коджа турс ли е, ако е тя миналата година те бяха с 2 големи рейса и един малък, въпреки рекламата им
За пистата мога да говоря много, като фен на Фолмула 1 да отида на живо е... нямам думи, през 2006 като бях за 1 път просто само като ги чух болидите как припалват и идват към тебе... тръпки те побиват, чувството е неописуемо, тръбва да си там, и особено ако ще е за 1 път
Та така, ще мисля още малко и ако се видим може и да се разберем да сме заедо, с мен ще има и други хора от миналата година сигурно
А за турция, кво да ти кажа, аз харчех пари само за ядене, имаме си една заведение дето аз вече за 2 година ходя и се събираме вечерите там, за ~20лв. се правиш на прасе, е верно е от сергиите пред пистата си купих шапка 30евро, фанелка 40евро това е доста скъпо амаsigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Другия вариант, е ако имате приятел/познат в Истанбул, да му погостувате няколко дена и да отидете да си спазарите билет пред самата писта. Аз така успях да се сдобия с билет за централната трибуна с/у скромната сума от 120 турски лири (около 130лв). Иначе стойността на билета беше 550 турски лири. Иначе от центъра (площад Таксим) до самта писта и обратно има осигурен общински транспорт (автобусите са с климатик) с/у 5-6 лири в едната посока май беше
И само като допълнителна информация - автобусния билет Кърджали-Истанбул миналата година беше 25лв. Сега вече не знам, с тези нови цени на горивата как е...AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Коджа турс е фирмата да...гледам отсега са почнали рекламата и офертите за пътувания...Възможно е при желаещи да се организираме заедно...все пак нощувката в стая за 2ма е по евтина отколкото в стая за 1..разликата е повече от 100 лева.....А тези които са ходили наживо....колего постнете малко снимки ваши, лични.....Знам че не е като по ТВ да се следи непрекъснато борбата, а само като минават покрай теб...без да броим че има екрани...Ама да си наживо си е друго предполагам
Comment
-
ами аз ходих миналата година с колата...всичко ми излезна около 600 лева...билет(Silver-1) + Хотел(единична стая) + храна + бензина + такси по пътищата + джобниAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Чичо ми беше подарил на един от работниците си за рождения му ден(миналата година) всичко нужно за да отиде да го гледа - билети до там, билет за гледането, хотел, бе всичко ... Той беше супер зарибен по формулата ... кажете ми как да иска да напусне, като има такъв шеф ?Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
Fiat Punto Mk.I GT1
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейа тия дето туркче билмийорум как се оправят с автобусите?
дриверите дали разбират други езици?
Другия вариант е да се натоварите неколко аверчета на "Силвия" и да стигнете на собствен ход до пистата (има достатъчно табели, за да се ориентира човек лесно... а и пътя основно е по магистрала). Ако все пак сте решили да бъде с нощувка, мисля, че из интернет пространството могат да се намерят хотелчета за около 20-30 лири (респективно лв.) за нощувка. Хотелчетата не са първа класа, но си имат чисти легла и баня - какво др му трябва да човек? Проблем е само, че малко трудничко се откриват самите хотелчета, защото са наврени из едни улички, дето... абе не му мислете толковаМисля, че с помощта на един по-приличен навигатор (мобилен) могат да бъдат открити.
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
Comment