Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 на живо в Истанбул

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Формула 1 на живо в Истанбул

Колеги, като запалени по най-спортните автмобили, а именно Алфа Ромео, предполагам, че много от вас са запалени и по автомобилните състезания от всякакъв род и в частност Формула 1. Тази година ГП на Истанбул е през месец май. Въпроса ми е има ли желаещи, които мислят да ходят....има ли добри оферти от фирмите тур оператори и т.н.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Препоръчвам на всеки които може да си го позволи да отиде. 2006година аз бях на Ф1 самоче на Индианаполис, още си пазя билета.БЕШЕ СУПЕР ЯКО

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

интересно като идеа.. въпроса е какви ще бъдат офертите..
      някъде из нета бях срешнал около 200 евро за 3 дни.
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

На една оферта искат 249 лева в двойна стая на човек и билета към 120 най-евтиния, плюс промоция ако резервираш до края на март 10% отстъпка и не плащаш куриерска такса 60 лева. Не излиза много скупо като гледам....Някой лев в джоба и за 500 лева може и да се гледа Ф1

Comment

колега бях и 2006 и 2007 в Истанбул, но тази година ще съм с друга фирма, аз съм луд фен на Формула 1 така че и тази година живи здрави съм там
          sigpic
          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
          0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от raiders
            колега бях и 2006 и 2007 в Истанбул, но тази година ще съм с друга фирма, аз съм луд фен на Формула 1 така че и тази година живи здрави съм там
            Сподели цените и условията накратко

Comment

еми цената беше 220лв., 2 спанета със закуски, отделно билета и доставката беше ~ 130лв., и това е трансфер до пистата в петък, събота и неделя като след това пътуваме за България, но миналата година закъсняхме за съботната 3 тренировка и я изпуснахме, и затова тази година или може да се организираме с кола или тази фирма дето и ти си си харесал, коджа турс ли е, ако е тя миналата година те бяха с 2 големи рейса и един малък, въпреки рекламата им

За пистата мога да говоря много, като фен на Фолмула 1 да отида на живо е... нямам думи, през 2006 като бях за 1 път просто само като ги чух болидите как припалват и идват към тебе... тръпки те побиват, чувството е неописуемо, тръбва да си там, и особено ако ще е за 1 път

Та така, ще мисля още малко и ако се видим може и да се разберем да сме заедо, с мен ще има и други хора от миналата година сигурно

А за турция, кво да ти кажа, аз харчех пари само за ядене, имаме си една заведение дето аз вече за 2 година ходя и се събираме вечерите там, за ~20лв. се правиш на прасе, е верно е от сергиите пред пистата си купих шапка 30евро, фанелка 40евро това е доста скъпо ама
              sigpic
              0889 636 093

Comment

Другия вариант, е ако имате приятел/познат в Истанбул, да му погостувате няколко дена и да отидете да си спазарите билет пред самата писта. Аз така успях да се сдобия с билет за централната трибуна с/у скромната сума от 120 турски лири (около 130лв). Иначе стойността на билета беше 550 турски лири. Иначе от центъра (площад Таксим) до самта писта и обратно има осигурен общински транспорт (автобусите са с климатик) с/у 5-6 лири в едната посока май беше
                И само като допълнителна информация - автобусния билет Кърджали-Истанбул миналата година беше 25лв. Сега вече не знам, с тези нови цени на горивата как е...
                AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Коджа турс е фирмата да...гледам отсега са почнали рекламата и офертите за пътувания...Възможно е при желаещи да се организираме заедно...все пак нощувката в стая за 2ма е по евтина отколкото в стая за 1..разликата е повече от 100 лева.....А тези които са ходили наживо....колего постнете малко снимки ваши, лични.....Знам че не е като по ТВ да се следи непрекъснато борбата, а само като минават покрай теб...без да броим че има екрани...Ама да си наживо си е друго предполагам

Comment

а тия дето туркче билмийорум как се оправят с автобусите?
                    дриверите дали разбират други езици?
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ами аз ходих миналата година с колата...всичко ми излезна около 600 лева...билет(Silver-1) + Хотел(единична стая) + храна + бензина + такси по пътищата + джобни
                      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                      Lancia Ypsilon '02

Comment

Чичо ми беше подарил на един от работниците си за рождения му ден(миналата година) всичко нужно за да отиде да го гледа - билети до там, билет за гледането, хотел, бе всичко ... Той беше супер зарибен по формулата ... кажете ми как да иска да напусне, като има такъв шеф ?
                        Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                        Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                          а тия дето туркче билмийорум как се оправят с автобусите?
                          дриверите дали разбират други езици?
                          ...еми предполагам, че по същия начин, както и братята руснаци, сърби, датчани и всекакви др такива дето са от групата на "тюркче билмийорум". Но дори и да кацнеш на централната автогара в Истанбул (ако пътуваш с автобус) със своите бегли познания по турски, достатъчно е да излезеш отвън на площадката, където спират маршрутките и да се качиш на тази, на чиято табела пише "TAKSIM".
                          Другия вариант е да се натоварите неколко аверчета на "Силвия" и да стигнете на собствен ход до пистата (има достатъчно табели, за да се ориентира човек лесно... а и пътя основно е по магистрала). Ако все пак сте решили да бъде с нощувка, мисля, че из интернет пространството могат да се намерят хотелчета за около 20-30 лири (респективно лв.) за нощувка. Хотелчетата не са първа класа, но си имат чисти легла и баня - какво др му трябва да човек? Проблем е само, че малко трудничко се откриват самите хотелчета, защото са наврени из едни улички, дето... абе не му мислете толкова Мисля, че с помощта на един по-приличен навигатор (мобилен) могат да бъдат открити.
                          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

какво стана, уредихте ли нещо? И аз май съм мераклия, ама сам не ми се ходи, ако се организираме групичка съм съгласен да се присъединя, пък и не знам не е ли късно .. дали още ще има билети ...
                            Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                            Fiat Bravo - 1,6
                            Hyundai i20 - 1,2

Comment

колега прати ми лично и ела с мен, групичката е поне 10 и ще ни е за 3 път
                              sigpic
                              0889 636 093

Comment

Working...
                              X