Известие

Collapse
No announcement yet.

ферари

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ферари

колеги вижте какво се продават хората http://borsa.bg/obiavi/avto/view.php?id=14727
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
    www.ico83.snimka.bg/[/url]

Това ми прилича малко на колите София.Които ги правеха от двигатали на Лади 5-ци ако не се лъжа и купе от стъклопласт(сигурно с -5 звезди на краштест) и даже ги гледах скоро няколко отанали в едно като гараж в центъра на една пряка успоредна на Сливница.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

има и една бяла в Дружба съм я виждал
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
        има и една бяла в Дружба съм я виждал
        аз такова нещо несъм виждъл
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
        www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Re: ферари

Първоначално публикувано от ico83
          колеги вижте какво се продават хората http://borsa.bg/obiavi/avto/view.php?id=14727
          OFF
          На 2-рата снимка ми прилича на главния герой от филмчето "CARS"
          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Sofiq
            sigpic
            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

МНОГО ТРУД ЗА НИщО ПЪЛЕН СМЯХ
              sigpic98.ALFA 156 1.8 T.S. ALFA ROMEO 33 1.4 GT 1300 JUNIOR

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
                Това ми прилича малко на колите София.Които ги правеха от двигатали на Лади 5-ци ако не се лъжа и купе от стъклопласт(сигурно с -5 звезди на краштест) и даже ги гледах скоро няколко отанали в едно като гараж в центъра на една пряка успоредна на Сливница.
                Колега може ли да извадиш някоя снимка на тези коли София.Много съм търсил по нета ,но така и не намерих
                sigpic
                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                BMW E30
                BMW E36

Comment

http://en.wikipedia.org/wiki/Sofia_(car)
                  ето малко снимки в Wikipedia
                  П.П. и това (car) e кум линка.
                  Alfa Romeo 146 1.6 boxer

Comment

колеги ,днес се обадих на собственика и поразпитах за прословутото ферари и се оказа че правено в военен завод в бг.,с двигател 1,6 и незнайна мощност,явно пак ние българите се явяваме кращелници,само дето ако от ферари си поискат кращелните подаръци пак ще потънем в дългове
                    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Пряката е "Кирил и Методи" това е сградата на разработчика на колата "София" (с паричките дето са му дали навремето за тая кола си е построил зградата) той все още си има някакъв измислен ценз за изработка на тези коли (поне така съм чувал)
                      Alfa Romeo 164 2.0 TS 1996g.

Comment

Защо Ферари прототип? Тия докога ще сквернят това име-икона? Освен че има четири колеленца, не виждам друго какво общо има със скудерията!!!
                        Cuore Sportivo-ALFidersehn
                        --------------------------------
                        ALFA. 156 1.8 '2000
                        Fiat Punto Cabrio

Comment

ако някое се е заглеждал като е минавал през Царево, сигурно е видял все още останали купета от стъклопласт разработвани в бг и правени там в завода в който правеха лодките. при всички случаи това което е правено по ентусиастки начин ми изглежда доста по добре от недомислицата показана на автосалона м г, разработвана от самозванци в за която наистина са им отпускани пари.
                          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                          sprint tropheo
                          155/1.8
                          156/2.0 Selespeed

Comment

ич не са правени по ентусиастки тия неща в царево
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от MiRaCuLiX
                              Пряката е "Кирил и Методи" това е сградата на разработчика на колата "София" (с паричките дето са му дали навремето за тая кола си е построил зградата) той все още си има някакъв измислен ценз за изработка на тези коли (поне така съм чувал)
                              Вярно че са в нещо като зала на първия етаж на сградата, и сигурно е печелил добри пари от продажби за да си построи цял блок ама явно не са му стигнали зада го довърши на 100% и маи от 10-тина години се саморазрушава!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Working...
                              X