Известие

Collapse
No announcement yet.

Майка им и крадци мръсни!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Майка им и крадци мръсни!

На Темпрата ми дето съм я дал да я кара сестра ми с София са и счупили триъгълното прозорче на задната врата и са и гепали CD-то. SONY с MP3. Тя колата си е с Варненска регистрация и явно са решили че е някой, който е временно в града. Ей това да си насран скапан крадец не е работа. Свещи да си купи с тия пари тоя нехранимайко, дето го е свил.
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Така така и аз те подкрепям само с малко уточнение свещите да са църковни и той да не е в състояние да си ги купи сам, ами неговите роднини да ги купуват.

Comment

Шибалници,гадни олигофрени....Винаги е имало такива и ще си има.Дано ...
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

Re: Майка им и крадци мръсни!

Първоначално публикувано от pinifarina
        На Темпрата ми дето съм я дал да я кара сестра ми с София са и счупили триъгълното прозорче на задната врата и са и гепали CD-то. SONY с MP3. Тя колата си е с Варненска регистрация и явно са решили че е някой, който е временно в града. Ей това да си насран скапан крадец не е работа. Свещи да си купи с тия пари тоя нехранимайко, дето го е свил.
        Не знам как е във Варна, ама в София, ако се вижда касетофон, чанта и др такива в колата я шанса да ти я разбият е много голям, независимо каква е регистрацията.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred
          Не знам как е във Варна, ама в София, ако се вижда касетофон, чанта и др такива в колата я шанса да ти я разбият е много голям, независимо каква е регистрацията.
          Ми те именно в София са му я разбили на човека Сваляйте панелите да не се виждат, кат ходите у тая крадлива столица бре
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Да му пожелаем на наркоманчето да го хванат с две кила багаж или да заспи вечен сън от свръхдоза тебешир и гипс!!!
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Коя столица бе Джорди,щото те и в Старата столица така правят.Крадливи копелтии колкот щеш, да им еба майката-без извинение
              2011 Giulietta MA-ex
              1995 155 1.8 TS 8V
              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

!!!

Първоначално публикувано от wrc
                Коя столица бе Джорди,щото те и в Старата столица така правят.Крадливи копелтии колкот щеш, да им еба майката-без извинение
                Прав си щото у Търново много коли със софийска регистрация се навъдиха ...с извинение
                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

И тук са така мамка им. Крадат като изтървани.Просто наистина не трябва да има нищо да се вижда в колата. Аз редовно си свалям панела и дистанционното от волана. А ако засека някой от терасана да пипа из нашия паркинг, така ще си пробвам новата въздушна пушка, наистина не му завиждам.
                  sigpic

Comment

Имам си един приятел капитан в полицията, хванаха сина му с група диванета да крадат от колите на хората и да продават след това без пари. CD продават за 30 лв. Групата им е от 6 хлапета. Пари почти не им остават от цялата работа. Моя човек има доста пари, не е оставил сина си оня що краде неясно остана, само пердаха му остана. Това съвременната младеж с *** да я сочиш.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

И тук са така мамка им. Крадат като изтървани.Просто наистина не трябва да има нищо да се вижда в колата. Аз редовно си свалям панела и дистанционното от волана. А ако засека някой от терасана да пипа из нашия паркинг, така ще си пробвам новата въздушна пушка, наистина не му завиждам.
                      Каква вьздушна пушка,5.5 мм.стои винаги в цевта
                      0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian
                        Каква вьздушна пушка,5.5 мм.стои винаги в цевта
                        И моята е 5.5 с газово бутало - 380 м.с. - от 30 метра в главата има съвсем минимални шансове да оцелее.
                        sigpic

Comment

Миналата година в Люлин на един колега му разбиха колата. Отива той да подава оплакване в районното и там като разбират за какво става дума в прав текст му казват. " Ние знаем кой ти е разбил колата но той е малолетен и дори и да го приберем нищо не можем да му направим, а и понеже е наркоман веднага е пласирал откраднатото и е профукал парите за дрога."
                          Така че сваляйте панелите като слизате от колите и ги носете така че да се вижда ясно че ги отнасяте.
                          И като хванете някой да пипа товарене в багажника и водене на баня в суходолското езеро с верига на кръста
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от JORDI
                            Първоначално публикувано от fred
                            На Темпрата ми дето съм я дал да я кара сестра ми с София са и счупили триъгълното прозорче на задната врата и са и гепали CD-то. SONY с MP3. .......
                            независимо каква е регистрацията.
                            Ми те именно в София са му я разбили на човека Сваляйте панелите да не се виждат, кат ходите у тая крадлива столица бре
                            Да, в София, но според мен във всички големи градове е така. На един колега миналото лято, точно в центъра на Варна му разбиха колата и му обрали целия багажник, докато се разхождал - видели го явно, че слага вътре разни покупки преди това. Затова се учидих, че не е взел мерки, а за крадците трябва
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Преди година и половина ми счупиха задното стъкло с реотана на 145цата,заради кората с говорителите.Понеже не можа свинята да ми ги свали ми надупчи с нож говорителите и съдра облегалката.Всичко това ми излезе на 630 лв заради шибаните наркомани.Аз тогава нямах каско и си останах с пръс в .......Скапана държава скапана полиция.
                              AlfaRomeo-166-2.4JTD EH0590

Comment

Working...
                              X