Известие

Collapse
No announcement yet.

Гранд Туризмо-игра с коли за ПлайСтаъшан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

и така има ли шанс да се играе на пС или няма как да стане?
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Няма как да стане...
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Само да вметна, че работя във фирмата осн.дистрибутор на Сони. Ако ви трябва някой Плейстейшън или игра само кажете. На складови цени са.

Comment

На складови цени PSP колко ще излезе?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Горе долу колко пари са на складови цени игрите за ПС3...може и на ЛС да ми ги пратиш.
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

От 1 година се каня да събера някой лев за официалния волан на GT4 и спортна седалка, ама все не остават пари за глезотии. Тази игра без този волан е все едно да пикаеш срещу вятъра. Наистина за времето си е нещо страхотно, но реално има какво още да се иска. На мен ми липсва най-много камерата отвътре и факта че колите не се чупят. Не знам защо, но просто от друга камера не мога да карам. Камерата от предния капак и бронята бива, ама не е същото. Другото кофти нещо е липсата на някакъв сюжет, и безбожно огромния геймплей през който си длъжен да преминеш, за да натрупаш пари и да си позволиш да караш всичко (макар че не е задължително). Още по-лошото е, че не може да се състезаваш с-у точно определен автомобил, освен ако не играете двама, или да си избираш броя на противниците (това всъщност не помня дали го имаше). Модифицирането на автомобилите също е трудна задача, но пък това вече е професионалното в играта. Ако прекалите с тунинга (най-трудно е да си направите сметката колко мощност да добавите на колата си, за да сте равностойни със съперниците си) ще сте прекалено силни и няма да усетите конкуренцията, въпреки че изкуствения интелект на играта е доста слаб и без това. Реално тази игра е подходяща най-много за времеви постижения, т.е. ако искате да си засичате време и да карате за кеф, или да се състезавате с някой друг ЖИВ online. За първото е хубаво да си дръпнете записка от интернет с отключени всички възможни автомобили, за да може да опитате всичко що душа сака, иначе кой ще ти кара 24 реални часа на Le Mans за да отключиш някакъв прототип?! Тази игра е за изключително болни хора! Аз я играя от година и за времето през което съм имал възможност да поиграя съм минал едва 7,6% от играта и имам в гаража около 30 автомобила, и за жалост точно тези които ми се карат ги нямам, така че след 2-3 години може и да ги подкарам. Да не казвам тежка дума, ама за мен играта е направена вечна.

Ето едно много интересно клипче, което до известна степен оспорва реалността в играта:
              http://www.youtube.com/watch?v=rkdWkAs9qmo

Все още не съм я пробвал online, така че ако някой иска може да му изям ушите и скъсам шортите по интернет. Само ми помогнете с настройките на малката черна гад.

П.П.: Направо събирайте пари за PS3, че GT4 след някой друг месец ще влезе в историята и то за добро.

П.П.П: Търся си конкуренция и за WRC Evolved и Colin McRae, че вече никой не иска да играе с мен. Много лош съм бил...

Comment

Working...
              X