Известие

Collapse
No announcement yet.

сим карта 128к

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сим карта 128к

Колеги има ли някой из между нас, по-навътре в нещата с GSM операторите ни? Интересува ме... скоро ще има ли 128к. сим карта някой от нашите мобилни оператори? Сегашните са 64к.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

нема да има такива екстри скоро,поне от това което съм чел...Ако някой друг знае нека каже
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

Ми то тогава, сме не Африка ами... Папуа и Нова Гвинея, бетер.
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

А за какво ти е тази сим карта 128кб?
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
          За да "подкарам" един "телефон много-разнофон" тук в БГ . Разпознава само такива за съжаление. Иначе в чужбина, отдавна си имат такива карти белите хора.
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Аз ползвам 128К карта на Vodafone, но да ти кажа чесно не виждам голяма разлика, даже и незнам за какво е предназначена. Събира 20 смс-а за телефоните не мога да ти кажа имам по-малко от 200.

Едит: Сега видях че може да събере 750 телефонни номера.
            Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Може ли малко инфо за тези сим карти. Стана ми интересно, а нищо не знам за тези неща.
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                Първоначално публикувано от KGB
                За да "подкарам" един "телефон много-разнофон" тук в БГ . Разпознава само такива за съжаление. Иначе в чужбина, отдавна си имат такива карти белите хора.
                Колега Samsung ли е телефона, който се опитваш да подкараш.....
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Аз имах такава моторола но я оправих .
                  И аз знам ,че скоро в Бг. няма да има такива карти
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Първоначално публикувано от trouble
                    Да.. Точно Samsung SGH P910 Язък... за сега е паметник. Да не би да имаш някаква идея?

P.S Колега Lame_0ne мен не ме засяга това какви възможности има самата карта. Трябва ми само да е 128к. за да ми работи този телефон тук в БГ.
                    Твоята, е на чужд оператор а не на нашия М-ТЕЛ-ски ВодаФон. Такива и аз имам две. На TIM и на TRE, но... Нашите мрежи знаеш кои са.
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                      Първоначално публикувано от trouble
                      Да.. Точно Samsung SGH P910 Язък... за сега е паметник. Да не би да имаш някаква идея?

P.S Колега Lame_0ne мен не ме засяга това какви възможности има самата карта. Трябва ми само да е 128к. за да ми работи този телефон тук в БГ.
                      Твоята, е на чужд оператор а не на нашия М-ТЕЛ-ски ВодаФон. Такива и аз имам две. На TIM и на TRE, но... Нашите мрежи знаеш кои са.
                      Знаеш ли колко сме се мъчили тука колегите, сервизите до нас, че и конкуренцията да го пуснем...ама не става...пък и човека не даваше да човъркаме много в него...Нямам никаква идея, въпреки, че работя в магазин за телефони...

Comment

Гадост... мислех, че вече няма не възможни неща
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Очаква се Мтел скоро да пуснат такива карти.
                          Алфист по душа и сърце!
                          В търсене на 147
                          Пежо 206 '02 - продава се!
                          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша

Comment

Бат Наско, предлагаме вече 128К СИМ карта....

Comment

http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=9264

3G SIM карта с памет за 500 контакта, 250 допълнителни номера, 250 имейл адреса, 50 допълнителни имена и 50 SMS разработи "Мобилтел". Уникалните чипове, които от днес вече са на пазара, разполагат с по-голям капацитет на паметта - 128к, и ще стигнат до клиентите с нов дизайн и изискана опаковка с инструкции.

Както и настоящите, новите SIM карти ще съдържат и предварително зададени номера на услуги, сред които MOBIL SHOW, M-Tel Contact, MUSICALL, SUDIO 88 и др. Удобствата на новата карта ще бъдат достъпни за клиентите, които ползват 3G телефон.

Всеки нов клиент на "Мобилтел", закупил в пакет 3G телефон с договор, ще получава 3G карта безплатно, а закупилите от компанията нов 3G телефон ще могат да заменят безплатно старата си SIM карта с нова 3G SIM карта. Потребителите, които желаят да заменят картата си, без да се възползват от тези предложения, ще заплащат 5,90 лв. с ДДС.

Разработката на чиповете започва от средата на миналата година и е базирана на сертифицирания продукт на Vodafone - (G)USIM. Картите използват най-съвременния и сигурен алгоритъм за регистриране в мрежата. През месец май 2004 г. "М-Тел" предложи на своите клиенти SIM карти с памет 64к - уникален продукт на българския пазар по онова време. Като допълнение към по-големия капацитет за запазване на повече контакти беше предоставено информационно меню с различни портали за клиенти с месечна абонамента такса и клиенти с предплатени карти. През април 2005 бе добавена нова категория към менюто M-Tel Info.
                              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                              Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                              X