Известие

Collapse
No announcement yet.

За образованието

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от odisey
    Първоначално публикувано от pa4ito
    -Причината е проста - каза зам. директорът по учебната част в училището на дъщеря ми(36-то СОУ) - Просто нямаме хора. Никой не иска за такива малки пари да е учител. И сега имаме свободни места и учениците не карат часове, та който и да дойде, само да каже, че иска да стане учител, веднага го назначавам.

И за какво ниво на образОвание тогава да говорим?!?!?!?
    По-скоро за образУване на неграмотна маса от млади българи!
    Дада учителите си клатят краката не пишат отсъствия оценяват като не знам кво нямат никакви изисквания не могат да си създадат авторитет. Не са само те виновни ама се пак половината вина е тяхна.
    Така е.. Ама ако прочетеш поста преди твоя, ще разбереш защо! Защото тези, които имат изисквания и авторитет няма да станат учители за тия смешни пари, които получават
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito
      Колега fred, за някои неща не си прав, за други си прав:

на.... ..................... и познава "материята" само отвън, а трябва да я почувства и от вътре. Един обикновен учител ще се справи много по-добре и ще има много по-добри идеи, които няма да са смехотворни
      И аз съм съгласен с теб. Разбира се, че нещата се промениха и винаги, когато има промяна има и много трудности и то не само в образованието.Нещата не опират само до пари, а до идеи, до желание за промяна и т.н.
      Но образованието, както и цялото ни общество е в едно болно състояние-това лъсна, като си отиде едно устройство и сега се мъчим да градим ново.Смяната на ценности, показа че много от тях ни липсват /всъщност няма стар и нов морал, морала е един, или го има или го няма/, както и свободата и много други неща. Образно казано, както в Библията и ние трябва да извървим пътя си към обетованата земя, по пътя да умрат родените в робство и да построим новото си общество. Всеки народ сам трябва да стигне до това или ще загине.Нашият е оцелял достатъчно дълго и няма да загине, но колко ще трае този път, зависи от нас и никой друг.
      А истината винаги излиза наяве, сега има повече източници и може би е по лесно, кой знае, въпроса да я търсим непредубедено.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

По време на стачката някой беше казал че живеем в пазарна икономика и заплатите на учителите трябва да се определят от търсенето и предлагането. А каква е ситуацията в момента: майка ми вече има години за пенсия НО НЕ И ДАВАТ ДА СЕ ПЕНСИОНИРА просто защото няма желаещи да я заместят и ситуацията е такава във всички училища в града, ама заплатите не се увеличават, защо ли?
        Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
          То и аз съм си проз, ама така е то с тези учители. А и с какви хора се движа само
          Е може ли нормален човек да изяде 600 мл шкембе? И бира ?
          Виж Алфата ...

Comment

http://vbox7.com/play:641d1675

А кажете ми сега може ли да накараш толкова много малолетни и сякви други да пеят за питона и да искаш после да имат нещо друго в главата ????
            Виж Алфата ...

Comment

Хлапетата са там заради Константин, нали е секссимвол за девойките, а не толкова заради "питона". А шоуто в стил "Кит се мята на сухо" е за някое комедийно шоу
              А чалгата няма как да я избегнеш - тя е вкоренена в нашето съвремие.
              145, 1.6 boxer
              156, 2.4 JTD - ex
              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Working...
              X