Колеги, проблема е следният. Долната половина на радиатора е студена. Обезвъздуших го от винтила т.е. почна да излиза вода, но проблема си остана. Някакви идеи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с домашен радиатор
Collapse
X
-
Отдолу няма кран. Мисля си да не е запушена тръбата, която излиза от радиатора? Има някаква циркулация, защото долната част на радиатора е леко топла, но нищо общо с топлината на горната част. Винтила е отворен на 5.Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
радиатор
отскоро ли е проблема и ли отдавна? възможно е ако е от старите да се е затлачил и затова да е по-хладен. аз имам нови алуминиеви и на тях температурата е 48град, а на старите чугунените е 34град, т. е. с 14 град по-малко. представи си колко е надолу. нагоре нормално топъл ли е
Comment
-
Re: Проблем с домашен радиатор
Първоначално публикувано от nicks1Колеги, проблема е следният. Долната половина на радиатора е студена. Обезвъздуших го от винтила т.е. почна да излиза вода, но проблема си остана. Някакви идеи?) Това е особено резултатно при дълги радиатори, но и при къси е добре.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Re: Проблем с домашен радиатор
Първоначално публикувано от fredПървоначално публикувано от nicks1Колеги, проблема е следният. Долната половина на радиатора е студена. Обезвъздуших го от винтила т.е. почна да излиза вода, но проблема си остана. Някакви идеи?) Това е особено резултатно при дълги радиатори, но и при къси е добре.
Lexus IS200
Comment
-
Колеги, благодаря за отговорите. Проблема е решен. Оказа се, че изходните винтили са скрити под едни метални капачки и не съ ги видал. Развих ги и сега всичко е ок.Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
Comment