Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля с новия комп.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На колегата Честито! А като стана дума за Браузъри.... Мозили-Годзили... знаем ги всичките, но от Опера за сега по-добро... тцъ
    Свикването е 10мин. После за друг не искаш да чуеш.
    на пц то бях с опера и действително е много добър браузър
    Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
    Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Я даи снимка да се насладим на красотата и ние.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Честито колега,на добра цена си го вземал...Да ти върши работа..това колко е красив къв е не е важно
        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
        EX`146 2.0 16v TS

Comment

снимки скоро!!! иначе за мен Мак-а е като Алфата- преди всичко красота и наслада... и най-важното и двете се избират със сърцето а не с разума

Comment

ае както ти казах да ти е честит

ама пита ли ги колко струва екстра рам за тва чудо
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Пент само не го обръщайте на спор кое по добро Вина или Мак, Бил Гей ще се почупи от смях като го прочете. А някой с Мак да вика че Вина е боза смях (добре че колегата го има от вчера та още не е разбрал). Недейте така. Мака не се налага да се "доинсталира" и да се качват допълнително драйвери защото всичко е от едно място а при Вина не знаеш какви ще са компонентите и следователно какви драйвери ще ти трябват. Това и е най-голямото предимство на Мак. Всичко е от едно място тествано съвместимо и без никакви конфликти. От там и стабилност, каквато при Вина трудно ще постигнеш защото се ще има некой китайски чарк дето драйверите му ще прецакат всичко. Относно това как изглежда колко е интуитивен как всичко работи а при Вина не как Бил Гей пиратствал Мака за да сложи същите работи на Вина са пълни глупости. Мака е тестовата платформа на Майкрософт винаги е било така и винаги ще бъде така. Нищо че ядрата на ОСитата са различни и нямат нищо общо (освен автора). Честито да ти е колега, наистина всичко дето го има за Вин го има за Мак и обратното. Не си збъркал (въпреки че аз лично не бих дал толкоз пари, ама като стане нещо мога да си го оправя).

Comment

оф не ми се спори... глей колко е часа! Мак и ПС са различни платформи от където и да ги погледнеш. Започни от приницпа на хардуера и мини през работата на софтуера. Това, че на потребителско ниво изглеждат подобни е само за да те накарат да си го купиш

Comment

Разбира се че няма смисъл да се спори... Всеки си ползва ос който му допада най-много.. и без това има достатъчно по темата навсякъде из нета, няма смисъл да издребняваме

Comment

я пусни снимка да оплакнем окото... сигурно е много фешън?

Comment

Ето малко снимков матриал

А и да добавя че батерията му изкарва доста дълго

Comment

deadairplane колко пъти си виждал МАК и колко време си работил с него?
                        Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                        http://bendidas.hit.bg/

Comment

deadairplane колко пъти си виждал МАК и колко време си работил с него?
                          пипи може би ще подкрепиш моята теза за Мак

а иначе една смешка по темата:

Comment

честита машинка
                            и аз не бих отказала една отгризната ябълка, за моята работа е перфектна
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

13" ли е екрана? Мой приятел има такъв с 13" екран и каза, че единственото му предимство е цената- демек това е най- ефтиния 13" лап топ... Аз лично нямам наблюдения, предполагам, че е точно толкова добър колкото и един лап топ Дел, само, че за да го купуват хората е пуснат на по- ниска цена. Иначе за дизайна няма спор, че е добър, те от Епъл на това залагат..
                              Lexus IS200

Comment

13' е екрана. Дали е най-ефтиния не съм много сигурен, мисля че се намират по ефтини уиндоуски машини даже и 12"

Comment

Working...
                                X