Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля с новия комп.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колко струва 13.3" Мак ? защото не съм сигурен че е най-евтиния

Между 2-те системи НЯМА аналог за сравнение, особено в БГ.... тука дори цената на МАК-а е доста по-висока.....

Иначе Вистата си е наистина както си я направиш - от много, много време съм с Виста и вече знам че е така.

ПЦ с уиндоус дава за момента много по-вече възможности и е по-универсално и лесно за поддръжка - особено в БГ.
    2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
    GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от Grigor
      Колко струва 13.3" Мак ? защото не съм сигурен че е най-евтиния

Между 2-те системи НЯМА аналог за сравнение, особено в БГ.... тука дори цената на МАК-а е доста по-висока.....

Иначе Вистата си е наистина както си я направиш - от много, много време съм с Виста и вече знам че е така.

ПЦ с уиндоус дава за момента много по-вече възможности и е по-универсално и лесно за поддръжка - особено в БГ.
      ей го професионалиста го каза! 100% подкрепям!

а за цената - не са малко пари, но с епъл продуктите е така който иска стил трябва да си плати
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Абе и за тва може да се поспори ама айде...Едно приятелче се изръси 5 бона за лаптоп( тошиба няква, истинско животно) с най-добрата виста уж и за има няма 2месеца 3 пъти е принсталирал уиндоуса
        да не говорим че на другия ми комп, който го зех с виста на 2 седмица както си работих заби, не искаше да се рестартира и в крайна сметка изкара няква грешка тръгна да се зарежда наново- и оттам като почна няква системна проверка уж да оправи проблема.... и след 1 час проверка ми каза да го ду..м и да ходя в сервиза
        и естествено последва преинсталиране и т.н
        no comment
        Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
        Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

marrrto, забравих да ти честитя машинката. Аз лично съм влюбена в МАК и ще сменям машината (не само за това). Има МАК за pc. Насо може Ви разкаже повече.
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD
          http://bendidas.hit.bg/

Comment

съболезнования за пробелмите на колегата марто ама поне ти и приятеля ти сте имали късмет че се обозило ПиСи ми ако ти се забози МАК-а къде ще идеш да не ти се случва пък и хардуерен проблем!

Comment

абе има има... има си официален вносител, има и три места в софия където може да се закара на сервиз недай си Боже. а иначе хубавото е че с Мак ос ти дават дисковете, а досега с двата бивши лаптопа, хем лицензно оц върви, едно цд не съм имал...

Comment

Първоначално публикувано от pent
                съболезнования за пробелмите на колегата марто ама поне ти и приятеля ти сте имали късмет че се обозило ПиСи ми ако ти се забози МАК-а къде ще идеш да не ти се случва пък и хардуерен проблем!
                Имах друго предвид, Насо може да разкаже за МАК. Аз съм лесна минавам на друга ОС. Или започвам да звъня на познати.
                Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от pipi
                  Имах друго предвид, Насо може да разкаже за МАК. Аз съм лесна минавам на друга ОС. Или започвам да звъня на познати.
                  е сега стана каша.... аз имах предид проблемите на колегата марто

Comment

хахаха
                    а иначе ако става въпрос за професионалисти в областа на видео монтаж(предимно на филми и HD) избора е в полза на Мак, казвам го от личен опит

Comment

Първоначално публикувано от marrrto
                      хахаха
                      а иначе ако става въпрос за професионалисти в областа на видео монтаж(предимно на филми и HD) избора е в полза на Мак, казвам го от личен опит
                      така е! един ден като намеря 3к излишни и аз ще си взема....

Comment

Само който е работил на Мак, знае предимствата му пред Вин-а. Не говоря за тези които са включи Мак-а, видяли че нищо не им е ясно защото са свикнали с УЙндос или тези които са чули отнякъде нещо и са си изградили мнение, а за хора като мен които наистина са работили дълги години с Мак ОС а сега на Вин. Честито колега, чудесен избор. Радвам се че Маковете станаха по-достъпни, но на мен ми трябва по-мощна машинка, например МакБук Про а тя е по-скъпичка, затова досега не съм си взел, но имам ли парите...това ще е машинката със сигурност. По стабилност на системата ОС Х и Вин, няма защо да спорим с хора които не са работили на Мас... Безсмислено е. Със здраве да си го ползваш.
                        Alfa Romeo 164 Super TD '94 - sold
                        Alfa Romeo 164 2.0 Twin Spark '91 - will be revived
                        ... и двете зелени

Comment

Честито колега. Мак-а е страшен ако някога реша да си купувам преносима джаджа много ще се замисля ..... Разполагах наскоро с Asus EEE също много готина машинка за непретенциозни операции и най вече адски лека и удобна за пренасяне. Има обаче скромни показатели. Ама то повече не ми и трябва. Ако искам дъ тру пауър оф дъ дарк сайд - имам супер мощно (за повечето стандарти) настолно говедо
                          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от pent
                            оф не ми се спори... глей колко е часа! Мак и ПС са различни платформи от където и да ги погледнеш. Започни от приницпа на хардуера и мини през работата на софтуера. Това, че на потребителско ниво изглеждат подобни е само за да те накарат да си го купиш
                            Никъде не съм написал че са еднакви платформи а че са тестовата платформа за новите измищльотини на Майкрософт. Прав си, някъде да съм твърдял обратното? Мисля че съм написал че са от един автор и че едното е по стабилно и конфликти там са невъзможни при модели стигнали до пазара.

Comment

Working...
                            X