Някой може ли да ми каже има ли читави сервизи на Мазерати в България. В гугъла видях,че Гранспортауто предлагат сервиз, но са ми абсолютно непознати. Въпроса е сериозен, защото е твърде вероятно да се появи едно Мазерати във Варна - на един приятел баща му се колебае между Ягуар и Мазерати.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сервиз на Мазерати
Collapse
X
-
Шефа на сервиза ми е добър познат...един от хората който найстина разбират от Италиански коли.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
-
Първоначално публикувано от CvetelinПървоначално публикувано от KukuТова, за което говориш, е официалния вносител на "Мазерати" за България
тва ми е интересноАлфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
The pleasure of driving Alfa Romeo!
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBШефа на сервиза ми е добър познат...един от хората който найстина разбират от Италиански коли.ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
ALFA 156 2.0 1999 - бивша
ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBШефа на сервиза ми е добър познат...един от хората който найстина разбират от Италиански коли.
2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
1998 145 1.6 T.SPARK
Comment
-
Март месец ако е рекъл Господ, ще се променят много неща...като отвори новия сервиз.
Тогава шефовете са над сервиза, а не като сега на 30км...sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBМарт месец ако е рекъл Господ, ще се променят много неща...като отвори новия сервиз.
Тогава шефовете са над сервиза, а не като сега на 30км...
2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
1998 145 1.6 T.SPARK
Comment
Comment