Известие

Collapse
No announcement yet.

ментетата и ние

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ментетата и ние

да ви разправям
    миналата събота отивам аз в мосюбриколаж да си купя лебедка (че както е тръгнало взе много често да ми трябва), предлагат ми некви за по 500 кинта, но мен такава не ми трябва
    питам дайте нещо по ефтинко и любителско
    показахя ми някакви които на вид си приличат на лебедки, пък и на кутията пише издържа 2 тона , викам тая ще ми свърши екстра работа (аз искам да вдигам макс 160-200 кила)
    гледам по етикетите пише лебедка 2 тона 17,90лв., лебедка 570 килограма 27,00 лева, направи ми някакво впечатление, но от другият вид нямаха и не можах да ги сравня, та си викам щом пише че е за 2 тона все ще ми свърши работа
    плаащам аз и доволен че в дъбота сутринта съм си купил каквото трябва отивам да го ползвам
    общо взето ми трябваше да вдигна на джипката двигателя(за кой ли път)
    и когато дойде момента за вдигането тамън вдигна на средата лебедката и цялата се усука и ни напред ни назад мотора си виси не може да мръдне
    с помоща на Гиги ( ) намерихме друга лебедка и свършихме работа

та след това седя и си мисля че се прецаках прецаках се дали да си тровя нервите и да ходя да се разправям, Кирето вика пари няма да ти върнат нема смисъл, аз си мисля 18 лева не са кой знае колко мога да ги преглътна, но после се присетих в крайна сметка защо да ги давам нахалост като мога да купя някаква играчка на детето

та в неделя сутринта отивам аз в мосюбриколаж и им казвам вижте тази лебедка аз я купих от тук на нея пише че е за 2 тона, пък като вдигнах няма и 500 кила вижте на какво стана
    питаха ме за касова бележка(аз пък си я бях запазил), мислиха мислиха трябвало да дойде някакъв по рекламацийте
    обадиха му се но явно го мързеше да се разкарва та им каза да се оправят, отговорника по инструментите реши и вика най-добре си избери нещо за тези пари
    обаче на мен си ми трябваше лебедка и аз му казвам аз исках да си свърша работа не можах искам си парите, а пък искам да ми покажете и някакъв документ че тази стока отговаря на БДС
    тогава вече се поспекоха малко, обадиха се на въпросният господин който не дойде в началото и ми казаха да го изчакам
    появи се след известно време той и започана да ми се обяснява как те ги били получили вчера, и за това още нямали сертификат, но тази стока не било нужно по закона да се придружава от сертификат при продажбата си и разни такива, даже се бил обадил на вносителя (в неделя 10:00 малко не ми се вярва ма знам ли, може и да работят) и те щели утре да им изпратят сертификата ако искам да съм минел да го взема
    и нареди на касиерките да ми върнат парите
    честно казано не съм имал време да мина да го взема но ако се присетя и това ще направя

та във връзка с горе написаното(ако някой е изчел всичко):
    има ли интернет страница на комисията за защита на потребителите или поне мейл да им драсна едно писъмце
    оказва се че все пак ако ние не си търсим правата никой не може да ни помогне

и накрая още не съм купил нещо за детето
    ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

www.ktzp.bg

и ги гони до дупка
    идиоти - пак добре че не се скъсала съвсем и да падне мотора примерно ...
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Браво, hv! Аз си купих от там крик тип к*ркодил. Изпускаше от първия ден, но по малко и нямах време да се разправям изобщо. Така го ползвам с едно на ум, а той взе, че се усука и сега колелата му не стъпват както трябва. Ебати боклука. Всеки път като го видя се ядосвам, ама ... аз съм си за а*ане .
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Извода според мен е, че в БГ всичко се побългарява ....дори и да е чужда верига...

Аз се сещам общо взето че повечето пъти които съм бил там отговорниците по щендерите като ги погледнеш в очите въпросително и веднага поглеждат на другата страна, а ако все пак успееш да го хванеш за яката и го заведеш там където по принцип трябва да е започва да чете етикетите....нещо което всеки може да ти каже.........иде ти да ........
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Браво на тебе. Ако всички правехме така може би щяха да ни лъжат по малко, но повечето хора си викат а 20 лв ама ти си прав 20-20 може много по полезна работа да ти свършат а и само за това че са те излъгали си струва, че и работата са ти спряли. треа ги гоним до дупка. :dark:

Comment

Re: ментетата и ние

Първоначално публикувано от hf hpe
            да ви разправям
            миналата събота...
            Бате Еньо аз имам приятел който е шеф на отдел в комисията за защита на потрбителите и мое да измислим нещо ще го питам
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Така е, защото в България се внася БОКЛУКА на БОКЛУКА
              Що е то Mr.Bricolage? Ами това е магазин, в който се продават скъпо онези стоки, които са бракувани в Европа и други страни. Същото е и с МЕТРО Нещата били евтини, защото сме имали нисък стандарт Ами да се е*ват в г**а европейския стандарт и да си ги ползват нещата те със здраве
              БРАВО на Hf_HPE, аз бих им ударил лебедката в главата преди да си взема парите Ами ако беше пострадал някой
              Тук пак добре, че не е имало жертви, ама знае ли човек дали някой него е ударил тока с ютия за 5.00лв. или бойлер за 15.00лв.
              Гонете ги тия п******сти до дупка Комисията за защита на потребителите незнам дали ще свърши много работа, но поне 1 акт може да отнесат
              sigpic

Comment

Working...
              X