Първоначално публикувано от Kuku
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЗОВ за КРЪВОДАРЯВАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
-
Кики не се притеснясвай, всичко е за еднократна употреба.
Васе за съжаления и аз няма да мога да се включа - съвсем наскоро давах кръв за едно бебе от Свищов.
Стискам палци, дано всичко е наред.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasДа хора боледували от хепатит не могат да даряват.
Иначе трябва на посоченото място да се дари - щото от там ги пращат в отделението му. Благодаря на момчетата от другите градове , но трябва да е тук в НЦХТ
Петко за днес му преляха кръв - така че утре ако може поне един двама да дарят (ако отидете носете си лична карта и химикал , че там няколко човека по пълват с един химикал и да не чакате)
Иначе относно теглото аз също не съм едър , а в казармата дарявах и по слаб съм било , вчера като ходихме да дарява един приятел видях едно момиче 40 кг след като беше дарило си припкаше. Те първо ви мерят кръвното преди да ви пуснат, правят Ви проба.
П>П Между другото като дарите кръв така или иначе я изследват за всякакви болести и може да заявите писмено да получите резултатите - така че ако пък не сте се изследвали, може да поискате резултатите си (то там си пише по вратите де)
Нещата са серьозни така че още веднъж предварително Ви благодаряAlfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuБиси, минавам през пл.Македония, взимам те и правим среща с Петко някъде на Ботев или направо пред НЦХТ
Но после няма да мога да те върна
П.П.
Ма що пък да не мога, колко ми е акълаAlfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
... за съжаление, хепатит, иначе дори съм чувал че е полезно на определено време да се дава кръв. Но съм давал само два пъти преди да се разболея и веднъж след, което си беше излишно, но първо взеха после казаха че не става. А казах че съм преболедувал хепатит.sigpic
Alfa Romeo 156 2.4JTD
Mazda CX-5
Comment
-
Васе колко хора е добре да дадат кръв?
Аз имам някакви леки грижи с черния дроб, но не съм карал хепатит доколкото знам и ако още трябва ще отида да дам. Давал съм преди за дядо ми така..
Дано е добре брат ти!!!Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
Comment