Известие

Collapse
No announcement yet.

За търговията в КАТ...от срещата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За търговията в КАТ...от срещата

http://www.monitor.bg/article?sid=&aid= ... 1&eid=1264
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

"С копие от акта водачът има право да кара само месец, през който да вземе от КАТ наказателното си постановление, да плати глобата по него и едва тогава да си вземе контролния талон обратно. Ако не го направи, става нередовен и при следваща проверка отново ще бъде глобен. В закона обаче никъде не пише, че при техническо забавяне отстрана на "Пътна полиция", водачът трябва да изкара няколко дни по опашки."

И да допълня: Водачът става нарушител, след като не може да си получи талона поради техничските им причини!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Само искам да споделя че аз вече два пъти ходя в 10 сутринта и на машината за номера пише "НОМЕРАТА ЗА НАКАЗАТЕЛНИ ПОСТАНОВЛЕНИЯ ЗА ДНЕС СВЪРШИХА" - фрашкано е с народ.
      Ако пък взсема номер - както колегата ми успял да вземе номер 500 а тогава обслужвали 170 - трябва да вися цял ден. Това е безобразите - да искаш да си изряден и да не можеш - дали ще ми платят изгубеното време (да го спадат от глобата, ама тогава ще трябва и да ми дават)
      Бива ли след като събираемостта сега е огромна , да не отворят в друга сграда още 10 гишета.
      Просто нямам думи.
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Истината е, че трябва да се отиде преди 7ч. сутринта, за да се наредите на опашката и да получите номер от първите, за да минете бързо, иначе е тегаво
        И на мен ми предстои, и все го отклагам, а накрая ще ме спрат някъде и ще ми напишат втори акт
        sigpic

Comment

....................

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
            еми не си даваите талоните ве и няма ви се налага да ходите да си ги търсите така или иначе глобата за не представяне на талон е просто смешна
            Това е наистина добра идея, стига глобата за неносене на талона да не е сериозна цифра.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

...............

Comment

10лв, беше преди, сега май е 20лв. глобата за "без документи" - моя акт е за това
                Павка, лошото май е, че по закон синьото талонче е неразделна част от СУ на МПС, т.е. без талончето книжката не важи, та от там следва, че ако на полицая му се занимава или просто е кисел за нещо, може направо да вземе книжката
                Ся ше потърся в закона да видим как стоят нещата
                Аз също съм минавал много пъти с извинението, че не нося синьо талонче, но някой път ще ме изковЪт и ще ми приберат пластмаската
                sigpic

Comment

.......................

Comment

Днес за времето от 06.00 до 10.00 по радио Z-Rock темата беше точно за тая простотия с номерцата в КАТ. Много примери бяха дадени как определени хора (съвсем ясно не-случайни...) отиват рано сутринта, вземат стотина билетчета, и после изнудват хората да им ги продават. Чудя се кога на някой ще му кипне, и ще строши главата на един такъв задник ... ебаси словосъчетанието се получи Но трябва да направим нещо по въпроса, за да не го издухваме ние ...
                    Иначе и на мен ми взеха талона в чужд град, и си изчаках чакането докато дойде момента да си го взема обратно... бе немам думи просто...
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Мисля, че е това:

"Чл.157.
                      1. При издаване на свидетелство за управление на моторно превозно средство притежателят му получава контролен талон за потвърждаване валидността на притежаваното свидетелство и определен брой контролни точки за отчет на извършваните нарушения.
                      "
                      sigpic

Comment

.................

Comment

Слушам

sigpic

Comment

Значи тая тъпа драскачка от в-к Монитор Милена Орозова е написала пълни глупости!!!! Като отидеш в КАТ София точно върху машината за номера има залепен надпис до кога са решени актовете. Съответно ако акта ти още не е решен отиваш на друго гише! Мисля 13-то беше (то си пише пак на листа при машината). Там ти удължават акта и така до следващото идване. Аз лично като отидох да си презаверявам акта се забавих точно 10 минути.
                            Другата глупост - че актовете не са решени още от ноември месец - пълни глупости!!!! На 15 декември бяха решени актовете от 8 ноември!!!! Тая тъпа драскачка да не би да иска да каже, че моя акт от 8.11.07 още не е решен и аз н есъм си взел талончето още декември месец и в момента си въобразявам?!?!?! Ле леее как се ядосах. Тъпа проста недо**атена п**ка. Не защитавам системата но е самата истина. Освен това не е вярно, че като си вземеш номерче може и да не минеш същия ден, защото номерчетата свършват по обяд! Дори се получава парадокса, че ако отидеш в 16:30 няма чакащи, но няма и номерца и не искат да те обслужат.
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                              Истината е, че трябва да се отиде преди 7ч. сутринта, за да се наредите на опашката и да получите номер от първите, за да минете бързо, иначе е тегаво
                              И на мен ми предстои, и все го отклагам, а накрая ще ме спрат някъде и ще ми напишат втори акт
                              А има ли значение с колко си закъснял че аз съм с акт от август месец..., ма имам толко много работа че просто незнам кога ще им отделя половин ден.
                              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
                              X