Известие

Collapse
No announcement yet.

За какво най-често Ви съставят актове от КАТ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако нямаш нарушение!...автоматично ти се вазстановяват!
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

За почти 12 години равносметката е следната:
      1. Фиш за неправилно изпреварване (на мост) - първото ми официално нарушение;
      2. Акт за управление на МПС с рекламни лепенки, без да има съответното докуменче, че е платено разрешение за това (фирмата ми го плати, че управлявах служебен автомобил) - отдавна беше и това;
      3. Акт за неправилно паркиране. В Плевен на еднопосочна улица едвам си намерих место къде да спра, а плевенските играчи, отивайки да папат дюнери и движейки се в забранената за движение посока решиха да накажат "шопския номер" и отнесох акт;
      4. Акт за минаване на червено - не видях, че има светофар, и се връщах пеша да го видя, че си е на мястото , даже си и работеше;
      5. Фиш за превишена скорост - извънградско;
      6. Акт за превишена скорост в София с 29 км/ч над нормата (в 1:10 през нощта на 3-4 лентов булевард) - тъкмо набираше "совалката" за излитане и ме ковнаха...
      Пари на ръка не съм давал, не са ми и искали (в интерес на истината).
      Ами това е. От последния акт мина една година, още една да устискам и пак съм с мах брой точки (в момента съм с 37 или 3.
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Аз за 5 години с книжка имам един за неправилно паркиране в Търново, един за катастрофа.Всъщност за два.Един път в София паяка вдигна колата и пак ме резнаха.А отпреди да взема книжка един за каране без такава.
        BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
        ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
        BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

нямам нито един
          Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Аз само един преди окло 4-5 г., че навлязох на жълто в абсолютно празно кръстовище в почивен ден и след завоя стоеш Той, катаджията След като видя че пари няма да има /а бях със стара Шкода 100 на баща ми/ и жена ми с бебето отзад, драпа половин час акт в жегата /беше началото на август/като писа гадюхата, че съм минал на червено.
            Накрая след обжалване съда ми го отнмени .
            Друг път пък ми се размина, карах с около 130 от Плевен към София, хубав път, но имаше и ограничение някакво и ме спряха, айде викам, тоя път няма мърдане, ама се оказа, че първия вече пише акт за превишена скорост на друг шофьор, а свободния катаджия просто ми провери документите и толкова, късмет.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
              На мен ми е за превишена скорост с 30 км/ч от горе в града на коледа за 8 години мие първия акт ама тя тая кола виновна
              Между другото колко да очаквам да не сурвакат за книжката разбрах че на косъм съм се оттървал.
              ако е повече от 30км може и за 1месец да ти вземат книжлето и 200лв глоба. дано не е така
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fred
                ...........Един път пък ми се размина, карах с около от Плевен към София 130 и ме спряха, айде викам, тоя път няма мърдане, ама се оказа, че единия вече пише акт за превишена скорост на друг шофьор, а свободния просто провери документите и това си беше, късмет.
                на мене колко пъти ми се разминавало ........... изобщо не ги броя!!!! и то без да плащам (по принцип съм против това!)
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                  Първоначално публикувано от fred
                  ...........Един път пък ми се размина, карах с около от Плевен към София 130 и ме спряха, айде викам, тоя път няма мърдане, ама се оказа, че единия вече пише акт за превишена скорост на друг шофьор, а свободния просто провери документите и това си беше, късмет.
                  на мене колко пъти ми се разминавало ........... изобщо не ги броя!!!! и то без да плащам (по принцип съм против това!)
                  Абе при жените е друго, знам аз
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Преди два часа ми написаха акт за неправилно паркиране
                    Иначе не помня, колко точно имам написани през живота си... бая са
                    Общо, от както съм взел книжка през март 2000г., са ми отнети 92 контролни точки, като съм възстановявал пет пъти
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                      Преди два часа ми написаха акт за неправилно паркиране
                      Иначе не помня, колко точно имам написани през живота си... бая са
                      Общо, от както съм взел книжка през март 2000г., са ми отнети 92 контролни точки, като съм възстановявал пет пъти
                      Е вярно си истински счетоводител - в кръвта ти е направо.
                      Вече не помниш за седем години за какво са ти писали актове, но броя на отнетите точки се знае с точност до хилядни
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Е, мога и да изброявам, ама със сигурност ще пропусна нещо
                        Превишени скорости.
                        Червени светофари.
                        Без колан.
                        Без винетка.
                        Изтекли актове.
                        Две не спирания на стоп палка.
                        Черни стъкла.
                        Неправилно престрояване.
                        Неправилно изпреварване.
                        ПТП по невнимание.
                        Фарове за мъгла.
                        Неправилно паркиране.
                        Неподчинение на длъжностно лице.
                        Не носене на документи.
                        Преминаване през ЖП-прелез при спусната бариера.
                        И т.н...
                        Имам и две лишавания от право да управлявам МПС - веднъж за 2 месеца и веднъж за 3 месеца

П.П.
                        Държа да знаеш, че НЕ се гордея с това
                        А точките се смятат лесно: начален брой + възстановяванията - наличните в момента = на отнетите
                        sigpic

Comment

Вярвам ти,
                          Ама аз се гордея с теб че имаш смелоста да си призаеш без бой всичко това.

Иначе стига съм спамил и да се върнем на темата - нямам актове и фишове, спирали са ме 2-пъти в рамките на 10 дена на карулката до Ванто за рутинна проверка на документи. ( това за почти 4 години на пътя)
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

3 документирани акт-а
                            1 отпреди 5-6 години - неминат годишен преглед...
                            и преди година и половина без колан и превишена в града 79км/ч
                            и за сега м/у капките...
                            иначе навлизане в забранена,обратен на забранено място,забранено изпреварване ,без колан, халогени.
                            Как ги правите тия за непревилно престрояване низнам
                            Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                            Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

И аз да се похваля
                              Имам за
                              Несъобразена скорост причинила ПТП
                              Без преглед
                              Неспазване на указанията на регулировчик
                              Неспазване на дистанция и пак ПТП
                              Неправилно паркиране
                              И Без каска и А категория с мотор.

И десетки десетки под масата
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                              Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от nasty
                                Как ги правите тия за непревилно престрояване низнам
                                Предреждане на светофар
                                sigpic

Comment

Working...
                                X