Известие

Collapse
No announcement yet.

За какво най-често Ви съставят актове от КАТ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku
    Първоначално публикувано от nasty
    Как ги правите тия за непревилно престрояване низнам
    Предреждане на светофар
    Само като се пререди на светофара,и веднага пресмята колко точки е надолу
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от fred
      Първоначално публикувано от lyuli
      ...........Един път пък ми се размина, карах с около от Плевен към София 130 и ме спряха, айде викам, тоя път няма мърдане, ама се оказа, че единия вече пише акт за превишена скорост на друг шофьор, а свободния просто провери документите и това си беше, късмет.
      на мене колко пъти ми се разминавало ........... изобщо не ги броя!!!! и то без да плащам (по принцип съм против това!)
      Абе при жените е друго, знам аз
      е, не винаги, защото и аз имам бая актове (бях останала с 15 точки!!!), но би трябвало да са се възтановили на 29. XII. 2007. Все пак тия дни ще отскоча до КАТ да видя дали не тр. нещо да попълвам......

бтв тая година пред август за малко да изгоря с възтановяването, защото бях паркирала на Кракра на тротоара с достатъчно място за пешеходците (но не 2 м.....) и паяка понеже беше умрял от глад тоя ден решил да събира от там колите (а там съм спирала 1000-ди пъти и сега си спират така, даже по-зле, но въпрос на късмет). И така ми дигат корубата. Аз отивам да я взема, като знам, че вече акт-ове не пишат за това, което се оказа невярно и ми написаха акт. Ужас, направо умрях, остават ми само няколко месеца да възтановя и това да ми се случи!!!!
      Обаче нали съм хитра - майка ми има книжка и не кара, страх я е. Обаждам и се и на другия ден отиваме в КАТ да пишем опровержение, че тя е паркирала, а не аз и да ми отменят акт-а. След известно време ходене по мъките и това стана!!!! и така отървах кожата сега да видим дали са ми ги възтановили мизерниците.....
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Обаче нали съм хитра - майка ми има книжка и не кара, страх я е. Обаждам и се и на другия ден отиваме в КАТ да пишем опровержение, че тя е паркирала, а не аз и да ми отменят акт-а. След известно време ходене по мъките и това стана!!!! и така отървах кожата сега да видим дали са ми ги възтановили мизерниците.....
        "Мизерниците" хич не са разбрали колко си "хитра", като са видели точките на майка ти и твоите. В КАТ пасат патките по асфалта!

Comment

...........Един път пък ми се размина, карах с около от Плевен към София 130 и ме спряха, айде викам, тоя път няма мърдане, ама се оказа, че единия вече пише акт за превишена скорост на друг шофьор, а свободния просто провери документите и това си беше, късмет.
          на мене колко пъти ми се разминавало ........... изобщо не ги броя!!!! и то без да плащам (по принцип съм против това!)
          Абе при жените е друго, знам аз
          е, не винаги, защото и аз имам бая актове (бях останала с 15 точки!!!), но би трябвало да са се възтановили на 29. XII. 2007. Все пак тия дни ще отскоча до КАТ да видя дали не тр. нещо да попълвам......

бтв тая година пред август за малко да изгоря с възтановяването, защото бях паркирала на Кракра на тротоара с достатъчно място за пешеходците (но не 2 м.....) и паяка понеже беше умрял от глад тоя ден решил да събира от там колите (а там съм спирала 1000-ди пъти и сега си спират така, даже по-зле, но въпрос на късмет). И така ми дигат корубата. Аз отивам да я взема, като знам, че вече акт-ове не пишат за това, което се оказа невярно и ми написаха акт. Ужас, направо умрях, остават ми само няколко месеца да възтановя и това да ми се случи!!!!
          в този район около докторската градина тази гадина паяка е голям хищник. две срещи пред М-тел имам с него. добре че чат пат се срещат познати от паркинги и гаражи та се разминавам без акт. ама иначе се случва да ми возят колата на по спокойно място. учудващо е обаче че имам един единствен акт за скорост. пу-пу, да не дърпам дявола
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от aav
            "Мизерниците" хич не са разбрали колко си "хитра", като са видели точките на майка ти и твоите. В КАТ пасат патките по асфалта!
            ЕМИ И ДА СА РАЗБРАЛИ - НЕ МИ ПУКА, нали отмениха акта
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

ъъъъ... някой може ли да ми каже дали е получавал такова чудо ? Дали, утре като ида няма да ми връчат снимка с някое нарушение ?
              Lexus Is200
              Honda CBR 600 F4i

Comment

Не ходи! това е моят съвет.
                Някой знае ли какъв е срока за възстановяване на точките при липса на актове? Моят последен е от 31.01.2006. За лека катастрофа по моя вина
                2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay
                  Не ходи! това е моят съвет.
                  Някой знае ли какъв е срока за възстановяване на точките при липса на актове? Моят последен е от 31.01.2006. За лека катастрофа по моя вина
                  защо да не ходя ? а тва дето питаш за него е 1 година май
                  Lexus Is200
                  Honda CBR 600 F4i

Comment

ъъъъ... някой може ли да ми каже дали е получавал такова чудо ? Дали, утре като ида няма да ми връчат снимка с някое нарушение ?
                    Като гледам, какво искат да носиш е за това, за което предполагаш, най-вероятно. Такова листче не ме ли измамят по някакъв начин да го получа лично - директно в коша и да си чакат да се явя.
                    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi
                      Като гледам, какво искат да носиш е за това, за което предполагаш, най-вероятно. Такова листче не ме ли измамят по някакъв начин да го получа лично - директно в коша и да си чакат да се явя.
                      Лошото е ча са го оставили на баща ми
                      Lexus Is200
                      Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay
                        2 години

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
                          общо взето в софия така изглеждат призовките на видеоконтрола. ако не отидеш само ще отложиш нещата но няма да ги избегнеш. за всеки случай, ако нямаш точки бъди потготвен да кажеш, че някой друг е карал(номера става при условие че на снимката не се вижда водача- те не са снимки а клипчета)

nikolaaaay написа:
                          Някой знае ли какъв е срока за възстановяване на точките при липса на актове? Моят последен е от 31.01.2006. За лека катастрофа по моя вина Smile

2 години
                          всяка година можеш да се явиш на курсове за възтановяване на точки. иначе 12 месеца след последното нарушение автоматично се възстановяват , ако не се лъжа 10
                          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                          sprint tropheo
                          155/1.8
                          156/2.0 Selespeed

Comment

интересен ми е казуса, ако колата е на Юридическо лице и не може да се докаже кои е карал какво става - само глоба, предполагам???

възстановяването - 2 години без нарушение. Ако си възтановяваш с курс х10 точки годишно, май беше. +такса (беше 50, ама сега незнам колко е)

Comment

Досега не са ми правили акт Дано и не се случва
                              Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                              Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                              Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                              Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Ако си възтановяваш с курс х10 точки годишно, май беше. +такса (беше 50, ама сега незнам колко е)
                                въстановяваш 13 точки веднъж годишно таксата е 60лв
                                Lexus Is200
                                Honda CBR 600 F4i

Comment

Working...
                                X