Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
Известие
Collapse
No announcement yet.
За какво най-често Ви съставят актове от КАТ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_Oтова листче го фащаш фърляш и никой неможе да докаже че си бил тамсега снимат и няма къде да бягаш даже ти носят призовката в къщи и ти я дават лично
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuliинтересен ми е казуса, ако колата е на Юридическо лице и не може да се докаже кои е карал какво става - само глоба, предполагам???
възстановяването - 2 години без нарушение. Ако си възтановяваш с курс х10 точки годишно, май беше. +такса (беше 50, ама сега незнам колко е)По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaRomeoПървоначално публикувано от ChinaLord...мене ме лупат само за колана...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
-
Първоначално публикувано от БоббиПървоначално публикувано от AlfaRomeoПървоначално публикувано от ChinaLord...мене ме лупат само за колана...което пак е досадно, но поне се ядва и не пречи толкова.
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Мен вече ми писаха протокол за ПТП, акт нямам, но един ми отне предимство и ме остави с огъната задна врата... Та акта беше за него... много крив град ей... колата я карам 3-ти месец вече, а дотук имам 2 удара и все не по моя вина. Първия една вектра ми спря в багажника и оттам сякаш няма поражения, макар удара да си беше не лош.Второто ми го направи един кадет и тук вече съм за тенекиджия... бе кофти усещане и като се има предвид че не карам по цял ден тая кола!!!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
ooooooooooooo искам да ви се похваля, че към момента нямам отнети точки!!!!
2 години изтърпях - и ето че ми ги възтановиха!!!! Наистина се възтановяват автоматично!
Днес ходих да проверя - цъкнаха в компютъра и наистина е факт - отнети - 0 точки!!!!Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
Comment