If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз пък имам около 5 точки някъде .. не знам колко точно останаха и вчера ме спряха че съм излизал от бензиностнцията на знак забранено само че се оказаха пекани и ме пуснаха след като им казах кфо работя
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Извинявам се за ОФФ-а....човече разтресе ми прозорците като минаваше покрай мен с тая музика..много здраво.....
А по въпроса за глобите....какъв е срока ако са те снимали как си паркирал неправилно и да получиш писъмцето си по пощата...
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Един ама от раз 1месец без книжка +150лв , превишение на Ботевградско караулката с 32км. Ама имам големи съмнения че не е за мен това и си имам солидно АЛИБИ - то камери, регистри и да са живи и здрави колегите дето ще свидетелстват след някой друг месец.
Иначе доста си нарушавам и се оправям на място ..
И вчера ме спряха без фарове. И им дадох акт, НП, жалбата ми и ... набързо ги отказах .. (ама и жената помагаше)
Извинявам се за ОФФ-а....човече разтресе ми прозорците като минаваше покрай мен с тая музика..много здраво.....
А по въпроса за глобите....какъв е срока ако са те снимали как си паркирал неправилно и да получиш писъмцето си по пощата...
Остави ,4е целата дрънка ....май за изолацийка ще се мисли
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment