Известие

Collapse
No announcement yet.

За утрешната лудница покрай Путин

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ти ше искаш и курникова за президент
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от KGB
      Като има делегация обикновенно движението в София е супер...като беше Буш тук, няколко дни си карах като през 90те години в София.

Иначе в плюенето сме най-добрите, плюеме против Буш, против Путин против ЕС...против управниците...

Ама като дойдат избори и си бъркате по гъза...
      напълно подрепям този пост!!!! Странни хора сме тва българите.
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
        Първоначално публикувано от KGB
        Като има делегация обикновенно движението в София е супер...като беше Буш тук, няколко дни си карах като през 90те години в София.

Иначе в плюенето сме най-добрите, плюеме против Буш, против Путин против ЕС...против управниците...

Ама като дойдат избори и си бъркате по гъза...
        напълно подрепям този пост!!!! Странни хора сме тва българите.
        честно казано аз съм против нефтопровода (най-вече защото ще прецака черноморието ни) и поради това не одобрявам идването на Путин

а за движението - хубавото е, че сега няколко дни по-рано това се обявява по медиите и хората си правят сметка и не тръгват с коли масово, което найстина облекчава трафика. Преди никои нищо не зваше, същия ден се разбираше и ставаше невероятна лудница.......
        мисля че и с мачовете трябва да започнат да ги обявяват така, защото става нетърпимо като има мач на националния стадион.....
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
          защото става нетърпимо като има мач на националния стадион.....
          е тва е страшна простотия. Сигурно сме единствената столица в целия свят дет един тъп мач блокира цялото движение.
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

е тва е страшна простотия. Сигурно сме единствената столица в целия свят дет един тъп мач блокира цялото движение.
            бе то оня кълвач бб като минава блокират целото движение ....
            ама така е то
            по избори у нас се пие а после се пцуе ...
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

да, според мен Стадиона трябва да се измеси някъде...... случвало ми се е 2,30h да се прибирам от летището заради мач.......
              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

да, според мен Стадиона трябва да се измеси някъде...... случвало ми се е 2,30h да се прибирам от летището заради мач.......
                оффф като затворят за мачове направо се сбърквам. добре че ченгетата ме пускат като видят адреса в документите
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

честно казано аз съм против нефтопровода (най-вече защото ще прецака черноморието ни) и поради това не одобрявам идването на Путин
                  сори ама няма как да се съглася с теб! кое точно ще прецака този нефтопровод? мръсните канали на курортите които се изливат на метри от плажовете ли? Надутите цени и меганасраното обслужване? Мръсното и отровено от години море ли? Цял свят е опасан с нефтопроводи и газопроводи и няма проблеми. този нефтопровод може да донесе само положителни неща на страната и главно - ПАРИ!!!
                  и без това сега нефта в бургас се кара с танкери които са пъти по опасни и замърсяват много повече! Плюс това е напълно нормално когато идва президент на втората най-голяма сила в света да има акива мерки за сигурност. офиса ми е на ул. Леге 1 точно в центъра на отцепената част и няма никакви проблеми! всичко е спокойно и свободно наоколо!
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

bouncer ти май не си наясно точно какво представлява нефтопровода който се предвижда да се строи . Нефтопровода започва от Бургас , и нефта който ще тече през него също ще се докарва с танкери и то с десетки и стотици пъти повече танкери отколкото акостират в момента на нефтеното пристанише в Отманли .. Ще има огромно замърсяване точно поради гигантското количество танкери които ще акостират на нашето южно черноморие а не от самата тръба която ще минава през България ....
                    Ако за тебе нашето море е мръсно и насрано и незнам си какво още , е сори.. , никой не те кара да ходиш там нали ?
                    Незнам къде ходиш на море , но аз съм роден на морето и мога да те уверя че все още има много кристално чисти плажове за които ти явно не знаеш ( и толкова по-добре ) за които трябва да се направи всичко възможно да продължават да бъдат чисти .

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                      сори ама няма как да се съглася с теб! кое точно ще прецака този нефтопровод? мръсните канали на курортите които се изливат на метри от плажовете ли? Надутите цени и меганасраното обслужване? Мръсното и отровено от години море ли? Цял свят е опасан с нефтопроводи и газопроводи и няма проблеми. този нефтопровод може да донесе само положителни неща на страната и главно - ПАРИ!!!
                      и без това сега нефта в бургас се кара с танкери които са пъти по опасни и замърсяват много повече! Плюс това е напълно нормално когато идва президент на втората най-голяма сила в света да има акива мерки за сигурност. офиса ми е на ул. Леге 1 точно в центъра на отцепената част и няма никакви проблеми! всичко е спокойно и свободно наоколо!
                      като се има предвид, че работниците ще са българи, мога да си представя какво леене на суров петрол ще пада....
                      верно е, че морето и сега е мръсно, но защо да го замърсяваме още повече????
                      а и парите от този нефтопровод ще са по-малко от загубите, които ще са налице когато туризма по БГ черноморие остане в миналото, защото аз съм сигурна че ще се стигне точно до това........

Comment

мм
                        крайно веме е петролът да се забрани

лошото е че мать русь (пу деба тоз датчанин рпозд дето се сбъркал та основал държава у тия диви степи) може да произвежда и биоетанол и биодизл в огромни количества (предимно украйна всъщност ма тя ич не е независима)
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

bouncer ти май не си наясно точно какво представлява нефтопровода който се предвижда да се строи . Нефтопровода започва от Бургас , и нефта който ще тече през него също ще се докарва с танкери и то с десетки и стотици пъти повече танкери отколкото акостират в момента на нефтеното пристанише в Отманли .. Ще има огромно замърсяване точно поради гигантското количество танкери които ще акостират на нашето южно черноморие а не от самата тръба която ще минава през България ....
                          Ако за тебе нашето море е мръсно и насрано и незнам си какво още , е сори.. , никой не те кара да ходиш там нали ?
                          Незнам къде ходиш на море , но аз съм роден на морето и мога да те уверя че все още има много кристално чисти плажове за които ти явно не знаеш ( и толкова по-добре ) за които трябва да се направи всичко възможно да продължават да бъдат чисти
                          ъхъм...а какво става след 50-тия метър дълбочина в това кристално синьо и чисто море? опровергай ме ако можеш че морето ни е чисто и обслужването прекрасно! каквото и да си говорим икономиката ни ще спечели много от този нефтопровод а това ще се отрази на всеки един от нас.

мм
                          крайно веме е петролът да се забрани

лошото е че мать русь (пу деба тоз датчанин рпозд дето се сбъркал та основал държава у тия диви степи) може да произвежда и биоетанол и биодизл в огромни количества (предимно украйна всъщност ма тя ич не е независима)
                          тая мать русь пчелице може да ни срине икономически ако реши за броени месеци! хоп кранчето на евтината газ и на петрола и ташаци! нема вече живот тука! истината е че русия държи в ръцете си почти цяла европа заради енергийната зависимост и приподния газ и петрол!
                          Пък и най-малко ние имаме думата искаме или не искаме газопровод! ако чичо Володя каже че ще има - значи ще има! тва е дорогие товарищи! Вставай вставай страна огромная......нефтопровод да строим!
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

bouncer Мисля че по нагоре беше написано ясно че печелим много много пъти повече от туризъм отколкото от скапания нефтопровод , който не минава през България защото ние ще спечелим нещо от това а защото Русия и Путин ше спечелят много пари а нашата природа ще го духа под вода на руските танкери.

А за черноморието няма какво да те оборвам , като не ти харесва недей да ходиш.

Comment

Hurgada - петролен разлив
                              снимка от самолета

подобни ще са гледките и в Бургаския залив..............

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                                и без това сега нефта в бургас се кара с танкери които са пъти по опасни и замърсяват много повече! Плюс това е напълно нормално когато идва президент на втората най-голяма сила в света да има акива мерки за сигурност. офиса ми е на ул. Леге 1 точно в центъра на отцепената част и няма никакви проблеми! всичко е спокойно и
                                свободно наоколо!
                                За мерките - да оправдани са в крайна сметка.
                                За нефтопровода, извинявай нищо положително няма да донесе, на нас, българите.Ползите са изцяло за Русия и Гърция.Ние само взимаме едни мижави, на фона на рисковете, които поемаме, транзитни такси.
                                В момента танкерите разтоварват петрол при определено вълнение /не повече от еди колко си бала/ и минимално количество на фона, на това, което ще се ратовари в бъдеще-то също ще бъде разтоварвано с танкери, по тръби ще бъде другата далавера-син поток, газ тоест-там пък ни натискат да се отакжем от собственост на тръбите, минаващи през територията ни, ама това е друга приказка. Та тогава количеството на разтоварвания петрол ще бъде многократно по голямо, ще се разтоварва и при по силно вълнение отколкото в момента /това се разискваше в парламента/-та ако се стане нещо цялото Южно черноморие ще бъде прецекано.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X