Известие
Collapse
No announcement yet.
10те най-
Collapse
X
-
Първо-
по-бездарен,некадърен и малоумно написан текст скоро не бях чела.
Някакъв отегчен тип се е опитал да е остроумен,но се повтаря на всяка втора дума и е адски баналенАман от комплексирани и завиждащи хора
Второ -
иска ми се да попитам автора-той какво е постигнал ?“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Въпрос на личен избор,ХАРЕСВАШ-гледаш ,интересуваш се .НЕ ХАРЕСВАШ ,НЕ ПРИЕМАШ -просто подминаваш въпрос на култура!!!-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment
-
само като го видя как изглежда автора и няма смисъл да чета и дума негова..... той не се е погрижил да прилича на човек, а оценява хората....
Те не че струват нещо тези изброените половината, ама да си хейтър ей така щото друго не можеш да си в живота.........ей това погубва като цяло България...секи гледа в чинията на другия.... а няма смелост да погледне в огледалото си......
http://vagro.blog.bg/profile.phpAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от DexerАвтора може да е роднина на Албенчето Вулева примерно....155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05
Comment
-
тия агенти от списака си дразнят яко.наистина списака може да стане не 10-ка ,не 100-тица , а хилядна.иначе наистина не е хубаво така да се хранят хората и нещата наистина опират до лично виждане и мнение.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от vladuне знам той кво е постигнал ме тея 10те дразнят.
забавлявах се докато го четях, не е толкова лошо
пък и той човекът си го написал - лично мнениеAlfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
Comment