Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко пътешествие в Европа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко пътешествие в Европа

Снощи се прибрахме благополучно от малка разходка из Европа Хората си живеят добре,с изключение на Румънците,и според мен Унгарците/те са много гадна нация според мен/Иначе успях за краткото време да разгледам най-вече Брюксел/там ни беше базовия лагер/Амстердам,Париж.Будапеща,Прага,Братислава,но най много ме впечатли определено Прага,особено вечерно време Париж не е нищо особено,но в Амстердам е много яко Ето малко снимки от музея на Автомобилите в Брюксел,и доста Алфи по улиците
    Има и няколко снимки на нашия боец Голф 5 1.6 ФСИ

П.С.Най-караните коли в Брюксел са Голф 5/най-вече/,Мини Купър и Алфа 147

http://mury.alfaromeo-bg.com/Auto%20world-Brussels/
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Незнам да ли си бил на екскурзия,но явно е било много гот.
    Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
    The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Mury, поздравявам те.....аз също съм обиколил тези градове без Прага и споделям напълно мнението ти. Евала за разходката. А за унгарците нямам много впечатления.....знам само че на границата бяха много учтиви....А Париж, кво толкоз го хвалят, имат една желязна кула със скейтърски надписи по нея и затова я боядисват често
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Париж е най-красив през лятото,трябват повече от ден-два и малко повече от едно обикаляне по улиците за да разбереш,че наистина е един невероятен град.
        http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Браво Мури много добри снимки И хубава екскурзия си си направил сигурно,ама защо неходи със Алфата ам изневери на марката
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

И аз се подвизавах в Брюксел миналата седмица, но не остана време да отида до авто-салона
            Разбрах, че е имало представяне на новата Алфа ... как беше ?
            Alfa Romeo 155 2.0 T.SPARK 8V

Fiat Grande Punto - 1.4 16V/95 Dynamic

Comment

В Брюксел е много яко, а също и в Антверпен...
              Но наистина Прага е голяма работа...невероятно място...
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

На мен много ми харесват последните 2 снимки
                www.facebook.com/workshox

Comment

това на последните две снимки е ДИЗЕЛ
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

И то V12 дизел.

Иначе Mury как пък не се засякохме из Европата? В Унгария дадоха ли ви винетка "Хвърчащ лист"?

А дали Румъния и Европа са по-балкански страни отрупани с тъмни субекти, яко дупки и кофти отношение от Сърбия?

Иначе на Голфа ме кефи това, че не знам какъв цвят е. Една кола трябва или да е адски чиста, или невероятно мръсна. Много е яко!

Comment

Само да вмъкна нещо - в Унгария няма да има вече винетни стикери които се лепят на предното стъкло.
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                        това на последните две снимки е ДИЗЕЛ
                        Това готово ли е за пазара или е прататип
                        А какво е това жълтото на 225снимка
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Мнооооо е яко баце,дисплея на навигацията му е колко 21 инчов телевизор

Иначе Mury как пък не се засякохме из Европата? В Унгария дадоха ли ви винетка "Хвърчащ лист"?

А дали Румъния и Европа са по-балкански страни отрупани с тъмни субекти, яко дупки и кофти отношение от Сърбия?

Иначе на Голфа ме кефи това, че не знам какъв цвят е. Една кола трябва или да е адски чиста, или невероятно мръсна. Много е яко!
                          Да мани даже на връщане,понеже влезнахме от Словакия и там няма граничари и няма от кого да си купиш винетка чак след 100 км. има някакъв пункт,който естествено аз изпуснах та се връщах малко в аварийното на задна и там имаше едно сръбско момче-тираджия който висеше 2 часа вече за 2 евро,не му достигаха за винетка,защото не му приемали картата гадните унгарци и ние му дадохме 500 форинта/около 2 евро/ Голфа се държа перфектно,иначе е сниман в Румъния на 100 км. от Калафат,спряхме да му мия джамовете,защото нямахме течност за чистачки,нито Леи

Само да вмъкна нещо - в Унгария няма да има вече винетни стикери които се лепят на предното стъкло
                          То няма вече

Матра
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                            Мнооооо е яко баце,дисплея на навигацията му е колко 21 инчов телевизор
                            Мда бая телевизор си е ,ето снимки отвътре :

(малко са кофти ама са ми от телефона)

А това са му характеристиките :

Първоначално публикувано от Mury
                            Матра
                            Вероятно е да излезе 2009 в края или 2010 ,но със V6 и V8 двигатели.
                            http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Аз на Peugeot не съм фен, ама мойто и това са ми адски присърце...

Comment

Working...
                              X