Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв LCD телевизор...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от trouble
    Аз видях на ИТВ партнер колко струва, но по ме удовлетворяват таксите на БулсатКом, само, че не разбрах колко струва допълнителното оборудване за втория телевизор, само разбрах колко е таксата му...
    ...не се сещам и аз сега ..имаше маи някаква опция да не закупуваш оборудването...и е най на делавера!....подписваш договор...и някаде около 35лв, първоначално.....след това зависимост от абонаментния план, които си избрал.....но говория малко на изуст!!!....постяно има изменения за привличане на клиенти
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
      Аз видях на ИТВ партнер колко струва, но по ме удовлетворяват таксите на БулсатКом, само, че не разбрах колко струва допълнителното оборудване за втория телевизор, само разбрах колко е таксата му...
      ...не се сещам и аз сега ..имаше маи някаква опция да не закупуваш оборудването...и е най на делавера!....подписваш договор...и някаде около 35лв, първоначално.....след това зависимост от абонаментния план, които си избрал.....но говория малко на изуст!!!....постяно има изменения за привличане на клиенти
      Да така е на ИТВпартнер...ще разуча, ти с такава телевизия ли си
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
        Да така е на ИТВпартнер...ще разуча, ти с такава телевизия ли си
        Не аз сам на кабеларка и нямам проблем с плазмата...само ми сложиха един филтъра за по добър сигнал....баща ми скоро си слага на вилата..та от там имам някаква представа по въпроса...

Comment

Аз имам Булсатком, за два телевизора с пълен пакет програми, плащам 26 и някакви стотинки на месец. Трябват ти 2 приемника с 2 карти и една антена. Единия приемник е главен и е свързан с паралелен кабел с подчинения. Оборудването като го купувах преди 2 години си беше 300 лв всичкото. Сега сигурно е наполовина.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry
            Аз имам Булсатком, за два телевизора с пълен пакет програми, плащам 26 и някакви стотинки на месец. Трябват ти 2 приемника с 2 карти и една антена. Единия приемник е главен и е свързан с паралелен кабел с подчинения. Оборудването като го купувах преди 2 години си беше 300 лв всичкото. Сега сигурно е наполовина.
            ......защо ти е да го копуваш!?!...след време остарява морално и технически!....смятам, че може да не го купиш и плащаш много по малка исталациона такса...

Comment

Аз съм на Булсатком и съм много доволен. 19.80 лв. на месец за всички прогами и НВО, само без Синемакс. Когато я взех миналото лято, платих 70 лв. Сключих договор за 18 мес. и след изтичане на договора оборудването си остава за мен. На 32" ЦРТ 100 нерца картината е перфектна. Таксата за втори телевизор е 5 лв. на месец.
              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1
                Аз съм на Булсатком и съм много доволен. 19.80 лв. на месец за всички прогами и НВО, само без Синемакс. Когато я взех миналото лято, платих 70 лв. Сключих договор за 18 мес. и след изтичане на договора оборудването си остава за мен. На 32" ЦРТ 100 нерца картината е перфектна. Таксата за втори телевизор е 5 лв. на месец.
                Така де, таксата е 5 лева за 2рия ТВ, ама оборудването за 2рия телевизор, струва ли нещо или само тез 68 лв. се плащат...

Comment

Сега им звънях. Вторият приемник си го купуваш за 48 лв. Месечната такса е 5.80 лв.
                  Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1
                    Сега им звънях. Вторият приемник си го купуваш за 48 лв. Месечната такса е 5.80 лв.
                    Ей благодаря ти колега.....аз неможах да се свържа тук с нашия офис, спят май...Мерси

Comment

Working...
                    X