Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет за телефон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Инсталирай си том том на нокията и си свиркай....Ифоне е много готин и е точно като Алфите

Ако ти е много мерек, поне изчакай да излезне нормална версия за Европа...до 2-3месеца.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от 156
      Първоначално публикувано от vladu
      айфон рулз.
      Така е и аз имам такъв, има много мощен хардуер, но например СМС приложението изглежда доста недовършено, не можеш да пращаш business cards и т.н. дребни недомислия, както и това че няма clipboard и т.н.
      ми качи си SMSD - има си всичко...
      това за клипборда и за другите недомислия са изцяло свързани с тъпата им стратегия за купуване/наемане на музика ...

не дай си боже да пратиш на някой мп3 по блутут или емайл ... за тва е и локната файловата система (има си как да се подмине и тва), за тва е скопен блутута, за тва и не можеш да пращаш произволен файл по майл/wifi ... но за всичко има лек ...

сега пускат SDK (вече има лотус ноутс правен по тва SDK) и е само върпос на време да стане 101% истински смартфоун.
      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
      Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

и пак казвам ... не казвам, че ифон е по-хубав или по-лош от нокиа н95 или който и да друг телефон...

темата не бива да наподобява дизел/бензин спор - моля ви се ...

човека сънува ителефон, а просто има н95.
        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

и дума не става за спор. От нокиата сым много доволен но след като си зех макбуук се зарибих и за айфон. притесняваме факта че са орязани някои неща- блутут и т.н а и цената е безумно висока тук. ако се намери някой да ми донесе от щатите на прили§на цена....веднага го взимам
          Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
          Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Първоначално публикувано от marrrto
            и дума не става за спор...
            един там го нарече пръчка ... за тва ..

иначе цената в т.нар. пазарна икономика е толкова, колкото някой е склонен да плати - тва в силно идеализирания случай ... нокиата не ми се види страшно по-ефтина.

някой беше смятал 200$ себестойност на 8ГБ модел - всичко отгоре е за на ябълката/търгашите. да им приседне дано.

Comment

Да се похваля Днес най-сетне се сдобих с айфон. Взех го от приятел, на 2 месеца и сым много доволен)))))

Comment

честито.... умно си постъпил, хвърляй тая масова нокия
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

мерси... тя нокията масова , ама като гледам и айфона как все повече хора си го зимат, дано не стане толкова масов

Comment

ае трудно ще стане масов айфона тук... поне още 1/2 година ще си фешън
                    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Честито За Аипфончето,беше се навил взема си го евала !
                      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                      EX`146 2.0 16v TS

Comment

Честито За Аипфончето,беше се навил взема си го евала !
                        Стана същата работа като с алфата, навих си го на пръста и докато не я взех не мирясах

Comment

...Ами то от Алфа феновете "по-умни" няма.... То ние не мисли с главата си (горната) никога май.... ...супер е телефончето, голяма глезотийка...
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Я и аз да си изкажа мнемието.
                            Аз съм заклет фен на Нокиа и за мен това е най - добрата марка телефони (не се опитвам да убедя никого, това си е лично мое мнение).
                            НО
                            От както се сдобих с ителефон, имам чувството, че Нокиа остана на заден план. Просто усещането докатос е борави с ителефона, не може да се сравни с боравенето с Нокиа.

П.С. Не, че след време (когато Нокиа изкарат нови супертелефони) няма да си взема пак Нокиа, но за момента ителефона ми е нов и непознат продукт и ми е интересен.
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                            Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                            Alfa Romeo 90 2.0 '87
                            sigpic

Comment

Working...
                            X