If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е така ми е на душата...
ако е италианец да не е фиат...за мене си говоря...
иначе ако ме спонсорират бих си земал некое пунто или 146 догодина ама нейсе
22.01.2008 15:01
Официалната премиера на Alfa 149 ще бъде най-вероятно през втората половина на тази година, а на пазара автомобилът ще се появи в началото на 2009 г.
Вече е известно, че каросерията с пет врати ще има някои общи части с Fiat Bravo. Няма да има Alfa 149 с три врати, като тази роля ще бъде превзета от бъдещия модел, засега известен като Alfa Junior.
Alfa 149 ще има дължина от 4.3 м, която я приближава повече до седана 156. За производството й ще се използва платформата на Fiat Bravо, като ще има възможност да се поръчва и версия с активно окачване, ограничаващо наклона при завои.
Също като бъдещия Junior, и Alfa 149 ще бъде с новите двигатели от типа MultiAir на групата Fiat, а стандартната скоростна кутия ще бъде с шест степени. Най-мощният двигател монтиран на 149 ще бъде шест цилиндровия агрегат, който познаваме от Alfа GTA.
Вече е известно, че цената на новата Alfa 149 ще започват от около 20 000 евро, което отразява качването на този автомобил в по-горен сегмент в сравнение с Alfa 147. На това ще отговаря и много богатото оборудване, сред което прави впечатление 3D навигация и висококачествена мултимедийна система.
на фиат нова кола не бих си купил... освен албеа и хрома...
то бе зи тва ги немам парите
а от старите още повече не бих си купил
А на старата Крома кво не и харесваш??? На нея се слага и Алфов мотор V6. А и колко от новите Фиати си карал, та знаеш що за стока са??? Аз знам, че нищо не си карал, ма ми е странно откъде извади тия изводи.
Comment