Известие

Collapse
No announcement yet.

bezhaberie.com/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• bezhaberie.com/

сутринта гледах по нова интервюто с човека направил сайта.
    мисля, че всеки от нас може да допринесе за този сайт!!!!!

http://bezhaberie.com/
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Мисля, че сайтът е създаден с конкретна цел и касае предимно (да не казвам изцяло) живеещите в София и района

Аз от Варна мога само да стискам палци
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Мисля, че сайтът е създаден с конкретна цел и касае предимно (да не казвам изцяло) живеещите в София и района

ами той човека каза, че приема от всякъде сигнали (аз видях, че има и снимки от сметището в Монтана...) А определено Варна е проблем град......
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Чл.165.(1) Определени от министъра на вътрешните работи служби:

1. ......................
        2. При необходимост регулират движението по пътищата.
        3. 3. Следят за състоянието на пътя и пътните принадлежности и предупреждават писмено собствениците или администрацията, управляващи пътя, за отстраняване на установени неизправности по тях.

Чл.178 (1) Наказва се с глоба от 100 до 1 000 лв.:

Ал.7. (нова – ДВ, бр. 43 от 2002 г.) длъжностно лице, което не е взело своевременно мерки за отстраняване или сигнализиране по установения начин на препятствие на пътя или неизправност на пътните принадлежности, които могат да застрашат безопасността на движението.

Това ми харесва най- много следващия път като искат да ви пишат акт за това, че сте влезли в дупки и сте си разбили колата, заради несъобразена скорост им ги плеснете тия членове в лицето
        Lexus IS200

Comment

http://absurdi.com/home.html
          sigpic33201
          930 Quattroporte

Comment

е това според мен е подходящо за сайта

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 0%E0%E2%E8

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
              Чл.165.(1) Определени от министъра на вътрешните работи служби:

1. ......................
              2. При необходимост регулират движението по пътищата.
              3. 3. Следят за състоянието на пътя и пътните принадлежности и предупреждават писмено собствениците или администрацията, управляващи пътя, за отстраняване на установени неизправности по тях.

Чл.178 (1) Наказва се с глоба от 100 до 1 000 лв.:

Ал.7. (нова – ДВ, бр. 43 от 2002 г.) длъжностно лице, което не е взело своевременно мерки за отстраняване или сигнализиране по установения начин на препятствие на пътя или неизправност на пътните принадлежности, които могат да застрашат безопасността на движението.
              .
              През лятото чух, че в Япония, не помня точно града, но голям беше-Осака примерно, та кмета бил застрелян, от един, който си строшил колата в дупка /опа, и при джапанците има дупки/ и след това не реагирал на оплакванията, та така, не че е препоръчително да се убиват, ама......кой знае
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Опитайте се да дефинирате "препятствие на пътя" и "пътни принадлежности", за да видите, че този член от закона, спокойно може изобщо да го няма, защото и с него, и без него е все тая
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                  Опитайте се да дефинирате "препятствие на пътя" и "пътни принадлежности", за да видите, че този член от закона, спокойно може изобщо да го няма, защото и с него, и без него е все тая
                  1.Умряло куче
                  2.Кратер
                  3.разпръснати стъкла от ПТП
                  4.щайги паднали от камион..

Всичко, което не принадлежи на пътя оригинално е препятствие

А пътни принадлежности са мантинела, знаци, маркировка, едно, друго..
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                    Първоначално публикувано от Kuku
                    1.Умряло куче
                    2.Кратер
                    3.разпръснати стъкла от ПТП
                    4.щайги паднали от камион..

Всичко, което не принадлежи на пътя оригинално е препятствие

А пътни принадлежности са мантинела, знаци, маркировка, едно, друго..
                    и още тухли - от същия камион, или релси от друг......

Comment

за кво се напрягате....
                      нали знаете онази приказка...

кучето си лае кервана си върви...

само си трошите нервите ... абсолютно нищо не можете да промените.
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Може и то лесно ! Около 200лв на калпак (ако примерно желаете да го промените цялото семейство) и после колко там се падат за такси до Враждебна. Чакаш спокойно около 3 часа (това с цел да нямаш проблеми с имиграционни власти) и после всичко си идва на мястото, както е в хубавите снимки от сайтчето. Ах, да и забравяш тънкия факт, че центъра на балканския полуостров е такава клоака! Гледаш на България, като на минало - все едно гледаш филма на тия лекета от БТВ... просто прибавяш един собствен епизод "Края на България, ама наистина края" и пей сърце
                        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy

Затова ли на входа на Варна има табела -"наи добрия град за жиеене в България"...?....Саздателите на саита, сигурно са си изпатили...от всички тия проблеми...който наште управници не могат да оправят...
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                          X