Известие

Collapse
No announcement yet.

Виетнам

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Виетнам

Преди време някой беше пуснал клип за движението в Индия - гелдайте какво става във Виетнам
    http://www.vbox7.com/play:b81496e2
    http://www.vbox7.com/play:611934e8
    1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
    1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
    2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

е това ако е в България ще стане гражданска война... а най интересното е че не се удрят
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Comment

свикнали са ...... ако и тук стане така ,ще има доста инциденти - много нервна нация сме
      Alfa156 Against All

Comment

и вземете предвид че повечето са с моторетки, а не коли и големи джипове... мали какво газене ще падне ако е в БГ

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Като гледам с какви темпове се купуват коли, не сме много далече от същата картинка!То в пиковите часове си е почти същото в центъра!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Тея карат като пчели в кошер бре Много Многоо Прави са някой,че май скоро така ще стане...като Виетнамците
            Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

Да, ама някак не ми изглеждаше кално и прашно у тях. То и затова толкоз моторетки. Хората изглеждат толерантни или имат някакви техни си скрити правила
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Тряяя им една мутра с голям GL и ше ги събира като мухи от предната решетка

П.С. Интересното ми е и както и на индийското филмче че в целия този хаос имаш стрешен ред и колегиалност...
                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

на тия им требе един светофар и дилийката им ще свърши....
                  Alfa Romeo Corsswagon
                  Aprilia Tuono RSV

Comment

Я ся дайте един клип и за в Китай... и да изпаднем в тотален шок

П.С Не знам за пчели, но на мен ми приличаше на разръчкан мравуняк
                    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                    X