If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кофти гледка наистина... иначе за реставрация и аз бих се се хванал... ще ми е кеф момента в който запали пак ))) и после яко интериор и екстериор трябва да се мечтае колеги!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
леле колко рестваратори имало
ма тва да реставрираш и то стар модел на ферари или ламборгини не е като да реставрираш стара алфа с части квито намериш ...
Възхищавам се на ентусиазма ви но все пак си мисля че никои май не е наясно колко струва въстановяване на такъв super car . Цифрата е мноооого голяма , ама наистина голяма
Относно Монреала да го реставрираш в България ти трябват поне казвам,Поне 30000лв. проверено е.Аз за това спрях да търся такава кола.Като се замисля за моята колко пари заминаха,може и повечко да трябват
Относно Монреала да го реставрираш в България ти трябват поне казвам,Поне 30000лв. проверено е.Аз за това спрях да търся такава кола.Като се замисля за моята колко пари заминаха,може и повечко да трябват
ТИ УБИ ВСИЧКО ДЕТСКО В МЕН!
Аз се влюбих в Монтреала още като го видях за първи път....явно като стана пенсиониран милионер ще си го реставрирам....фак
а има ли кой да се справи добре с реставрация в българия? щото качествено възстановена кола не съм виждал,а варианта "направи си сам" изисква освен всичко и ужасно много време
Ако имаш достатъчно пари всичко е възможно! На мен за Пежо 605 ми предлагаха пълна реставряция в софия франс ауто, но самите те казаха че цената ще е такава че не си заслужава. Мисля че в България има и доста добре реставрирани ретро автомобили.
В Перник в един двор преди 2 -3 години имаше едно изоставено PORSHE 911 и един FORD MUSTANG GRAND TORINO които е изключително рядьк автомобил мисли че беше 1960-и някоя година, с бежов кожен салон и климатик четири врати вместо с две както сме свикнали да ги виждаме по телевизията(като вьв филма Старсхи и хьч или нещо подобно) и просто седяха и чакаха корозията да си каже думата.Както и един CITROEN DC специална изработка дьлгата база и мисля че е една от пьрвите лимузини в Бьлгария които не са сделани в ссср,и е сьщо така с много добри екстри за времето си. Ситроена виси на една улица в моя квартал и мисля че беше що годе здрав когато го зарязаха, но щом са решили че тази класика няма място сред сьвременните автомобили нека е така.
Comment