двойно провинение, туй връщането назад на магистралата ептен забранено
Известие
Collapse
No announcement yet.
Глоба в КАТ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениетакаа
оти си се праил на мъж?
и що не ти работят спирачките?
гумите ти на колко години са?
ми колата?
работят,ама спирачният път при 170 с АБС е малко множко!
гумите са чистак нови КЛЕБЕР ХИДРАКСТЕР- много яки особено на мокър път.
колата е 12 годишна и това обикновено е средната и скорост като карам на газ ,мина ли на бензин и става страшно!!!sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеда ясен си
коментарите са излишни
средната скорост
а по математика в училище си имал 3 налиsigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.
Comment
-
тртей, аз като ти казвам за българското образование, ти ми не вервашI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениене бе
забавляваш ме
средна скорост с алфа 155 - 170 км/час
интересно
и не си имал 3 по математика викаш?
сичко е възможноsigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.
Comment
-
Това май е формулата:
Пътя=скоростта * времето
Може да сложиш цифри и да смяташ, като местиш неизвестното.
Кефа e хубаво нещо, само да не умират други поне, а който кара добре му дават много пари в различни състезания и клубове, примерно във Формула 1 .Last edited by fred; d.m.y г., 20:11.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
От РПУ-то ми казаха,че ще си поправят грешката в НП, и ще отпаднат точките които са ми взели, само няма как да ми върнат надзетите 20лв.
Имам и един друг въпрос, че нещо не намерих информация
или не търся правилно, колко човека трябва да бъдат в патрулната кола когато ни спират? Понеже баща ми е питал един местен полицай и той му е казал, че трябва да са задължително двама, ако е само един може да му пожелаеш лек ден и да си ходиш. В нашия район само ореховското РПУ го правело това понеже нямали хора.
И му казал и друго, но не бил сигурен, че май вече трябвало да са по трима.
Ако има някой по-запознат може да сподели дали е така.alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
Honda Hr-v 4x4 1.6
Comment
-
Това е добър въпрос, и ще ми е интересно да науча......
Аз например вечер на неосветено място, път или магистрала, не спирам на който и да е, пък ако ще и по трима да са, и с по три коли......два пъти са ми махали, двата пъти продължих и никакви ядове.......хем бях в яко нарушение....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
баси, аз миналата седмица получик НП по пощата от февруари 2007г. Тогава се спряха между Румънското и гара Подуене. бях още с Уното и карах със 100 та се връщах около 60 м до кукуте. Те обаче бяха пичове и в акта ми писаха, че съм карал със 70, за да не ми приберат книжката. Глобата ми е 20 кинта, сега явно са наточили ножа(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Comment
-
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Comment