Известие

Collapse
No announcement yet.

Глоба в КАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    Нещо забавно свързано с темата, което намерих

http://saparev.com/kat/KAT_objections.htm
    Направо ги е сцепил с факти - и така и трябва!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Гледам тук плачете от полицията...!..аз пък да ги похваля
      Вчера пътувам с едно приятелче към Дупница.... и преди Старо село стъпвам на един хубав асфалт, рядкост за наште пътни условия...хоп у лево и газ...е след малко изкача някакво момче с палка и пак в десно...кррайно дясно...представя се полицайчето..така и така 154км/ч....
      Тръгвам аз с оправданията:...магистрала...малко съм се увлякал..дъра бъра...а полицайчето:...а не е магистрала, ограничението е 90км/ч.......
      Викам си...ей сега я втасах!....над 60км./ч....отгоре....3месеца без книжка и 150 лв на минус?
      Почвам аз да се моля, като гладно цигане за джанки....някак си да събудя съчуствие в него!!!!
      полицаят ми казва ела при патрулката...не става!!!.. имаме проверяващ с нас!!!!!
      Докато вървях ме към полицеиската кола стана дума за Алфата...явно полицая беше фен на марката...тъй като спирачният ми път си беше бая дълъг...полафих ме си това онова за бързите Алфи....но на мен хич ми не беше до това, защото си мисля ... и то много гадно
      Точно стигнахме пред патрулката и момчето с униформа ми казва спокойно...ще те запиша смо, че сме те проверили!!!!!....егати и изненадата за мен
      Без подкуп без наказание...за първи път се спасявам така!!!!...не е за вярване....отзад в тяхната кола...наистина имаше някакъв цивилен!
      Е това полицайче, ако го срещна пак ще трябва задалжително да го почерпя
      Е стават и такива неща..за мое щастие
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Мда, намират се и нормални полицаи, колкото да поддържат заблудата в нас...
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Мда, намират се и нормални полицаи, колкото да поддържат заблудата в нас...
          Ъпсолютно....това изключение само потвърждава правилото.......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

и къв е смисъла на това да те пусне така ?

в смисъл, хубаво е , че си се отървал от глобата, ама другия път недай си Боже няма да те спре палка ами я стълб я дърво ...

нищо лично, просто полицаите трябва да си пишат актове и да взимат точки - нито да взимат пари, нито да пускат щото ти харесват марката на колата
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              и къв е смисъла на това да те пусне така ?

в смисъл, хубаво е , че си се отървал от глобата, ама другия път недай си Боже няма да те спре палка ами я стълб я дърво ...

нищо лично, просто полицаите трябва да си пишат актове и да взимат точки - нито да взимат пари, нито да пускат щото ти харесват марката на колата
              Този път е еднопосочен, нов, с добра видимост и може да се кара със 150 без да се създава опасност за движението.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

В тази връзка е точно малоумните ограничения които има на места... просто може да полудееш ако ги спазваш!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                X