Известие

Collapse
No announcement yet.

Благодаря ти Фиат, или Предложение което не можеш да откажеш

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Благодаря ти Фиат, или Предложение което не можеш да откажеш

Та колеги,
    случи ли се нещо много интересно. ФИАТ АД е решил на всяка цена да вдигне продажбите на колите си в Европа и Януари субвенционира всяка купена нова Алфа , Ланчия или Фиат с 3000 евро. Схемата е следната. Отиваш при Фиат и каzваш, че искаш да си купиш нова Алфа 147 например, zа 18.000евро и искаш да дадеш старата си кола и да ти приспаднат стоиността й. ОБАЧЕ старата ти кола струва да речем реално 2000 евро. Дилъра ти гледа колата и ти каzва, аz ти давам 3000 евро zа старата кола и ти от радостен по радостен я даваш на Фиат zа 3000 евро, те ти се приспадат от цената на новата и ти си доволен. Какво става обаче с старата кола, ами тя на практика струва 0 евро на Фиат дилъра, zащото Концерна Фиат му дава 3000 евро zа това , че е продал нова Алфа 147, отделно маржа който си имат. Така, че дилъра има кола която на практика не е платил и цент zа нея, zащото Фиат му е плащат. Раzбира се колата може и да е някаква морга, която нищо не струва, но може и да е сравнително хубава.....
    И така, моя приятел ми zвани и вика искаш ли Омега , викам не. А той, я ела да я видиш и после пак ми кажи не. Та тея дни отидох при него и като видях, първото ми впечетление беше, че ще и иска поне 2000 евро............ Обаче той седи и се хили и вика, айде давай 200 евро. Аz си мисля сега бъzика ли се какво му става. И той ми обяснява схемата и как всъщност тая кола нищо не му струва. И така се сдобих с Омега zа 200 евро.......но съм обещал, че ще я карам а няма да е търгувам, иначе нямаше да ми я даде. Колата си има Климатроник, 2 Ербега, АБС, централно с дистанционно, ел,стъкла, нивомат..... абе ще си я карам. Ние така служебна имаме ма наща е бяла. Та така, БЛАГОДАРЯ ТИ ФИАТ

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5055909

.

ха ебати якото...

бре тъз омега много лачена ....
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Колега намери и на мен кола на далавера....плащам
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Амм честита ти омега За 200 евро незнам кво повече..ллеле
        Тя арна бре..това е добре за диларите,ще могат да продават тези коли на добри цени и ще отиват за тях парите от продажбата
        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
        EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
          Амм честита ти омега За 200 евро незнам кво повече..ллеле
          Тя арна бре..това е добре за диларите,ще могат да продават тези коли на добри цени и ще отиват за тях парите от продажбата
          Да така е на теория, но на практика
          1. Тая промоция е веднаж на 2 години или като склада на някой проиzводител се напълни с коли и тоя на всяка цена трябва да ги раzкара
          2. Може и Голф 2 да дадеш и пак 3000 евро да вzемеш, тогава дилъра трябва да вика моргаджията да я претапя. Абе късмет е какъв клиент ще ти дойде и с каква кола, най важното .

Comment

Леле бахти колата Без пари Браво да ти е честита
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Тва цялата история ми напомня на моята история, когато имахме промоция на телефон Нов-за стар...Клиента връща някакъв стар телефон (може и да не работи) и получава чисто нов какъвто си избере от промоцията с отстъпка....Така един ден се сдобих с чисто нов телефон Моторола, който струваш далече повече от отстъпката, но клиента просто беше пич...Да живеят промоциите....
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

При нас в България, това за сега няма как да стане!.....при нас дилърите гледат как да те ощавят....дори и да има някаква остъпка тя е заложена в първоначалната цена!..преди година "ЕУРА ТЕК"..представител на Шкода у нас имаше подобна промоция....но цените бяха други
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Уреди ми и на мен една и аз ОБЕЩАВАМ да я карам и да не я продавам!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
                    Уреди ми и на мен една и аз ОБЕЩАВАМ да я карам и да не я продавам!
                    Е, айде сега, нали си Алфист как ще караш Омега :P

.

Comment

аз още не съм алфист, ама обещавам, че ще я карам ако уредиш една, ща черпя и щи дам горница и на горницата която ти сложиш
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                      X