Известие

Collapse
No announcement yet.

ае честитооо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ае честитооо

търси се изгодно билет до чехия

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=755930
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

лицензи ще бъдат издавани само на лица над 18 години- e-e-e ми на мене ква ми е файдата тогава, като си падам по ученички? Майтапя се естествено .
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

...цитирам..:"Притежателките на лиценз ще трябва да плащат данъци, социални и здравни осигуровки и редовно да ходят на медицински прегледи" За лиценза хайде..но пък и данъците..ами патента.. а представяте ли си сводниците..а медецинските прегледи на ромките сигурна трябва да бъдат и за лична хигиена ... малее..така прозвучах че някой би казал с това се занимавам
      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от Gogata
        ...цитирам..:"Притежателките на лиценз ще трябва да плащат данъци, социални и здравни осигуровки и редовно да ходят на медицински прегледи" За лиценза хайде..но пък и данъците..ами патента.. а представяте ли си сводниците..а медецинските прегледи на ромките сигурна трябва да бъдат и за лична хигиена ... малее..така прозвучах че някой би казал с това се занимавам
        Даа,трябва да ги хлорират и да ги прегледат за вошки
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
        X