Някой знае ли дали се продава подобно нещо. Трябва ми да изглежда като реотаните на колите, за да не се вижда много. Покрива е 2-3 квадратни метра, а реотаните ми трябват, за да топи снега зимата и да не се образуват висулки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Реотани за остъклен покрив?
Collapse
X
-
Според мен трябва да търсиш фирма която предлага стъкло с вградени такива наглеватели, и да ти изработят по мярка.
ето от един друг форум "такива реотани за задния прозорец има като караш по черни връх като подминеш последната спирка на трамбаи 9 и там нз още кои вартат завива6 по то е голем булевар на дясно и трябва да го видиш магазима то отпред стоят изнесени некви гуми за нива ауспоси и еи такива так има реотани за задния прозорец на нива и струват 50 кинта
Отговори с цитат"
До колкото разбрах се лепят на стъклотоalfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
Honda Hr-v 4x4 1.6
-
аз се занимавам с производство на стъклопакети,но само веднъж ми е попадало такова стъкло специално за покрив.в цеха където работя имаме технологията за подобно нещо.реотана е лесен за вграждане,но не знам дали ще е достатъчно мощен за да е ефективен при такива условия155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05
Comment
-
Първоначално публикувано от nikkysixаз се занимавам с производство на стъклопакети,но само веднъж ми е попадало такова стъкло специално за покрив.в цеха където работя имаме технологията за подобно нещо.реотана е лесен за вграждане,но не знам дали ще е достатъчно мощен за да е ефективен при такива условияLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от nikkysixаз се занимавам с производство на стъклопакети,но само веднъж ми е попадало такова стъкло специално за покрив.в цеха където работя имаме технологията за подобно нещо.реотана е лесен за вграждане,но не знам дали ще е достатъчно мощен за да е ефективен при такива условия155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05
Comment
Comment