Известие

Collapse
No announcement yet.

не ходете при нотариус Здравко Тончев

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• не ходете при нотариус Здравко Тончев

Колеги, нека разкажа какво ми се случи днес, за да се предпазим от други такива измами!

Отивам при нотариус Здравко Тончев да обявявам завещание в моя полза. Първо по тел. си записвам час и се осведомявам за цената 50-60лв. ми казват. Отивам в уречения ден и час (17.00ч), налага се да изчакам всички докато стана 19.30ч. Взимат ми документите и ми казват, че ще ми струва 617лв! Казвам, че нямам толкова, защото първоначално ми е казано 50-60 лв. Добре, тогава ще платиш само за обявяването на завещанието 150лв. (по закон таксата е 6 лв) и няма да го вписваме в Агенцията по вписванията! Това струва 170лв. Давам парите, отивам днес да си взема документите и ми казват, че нищо няма да ми дадат, нито документи, нито бележка за 170-те лв. докато не платя до 617 лв. Нотариуса си позволява да ме обижда. При молба от моя страна за бележка за парите ми казва ЧЕ НЕ СЪМ ДАЛА НИКАКВИ 170 ЛВ! И даже имам да му давам 25 лв.

Това се нарича пладнешки обир и не знам как е възможно нотариус, който уж предтавлява държавата да лъже така!

Стигна се до викане на полиция, защото нотариуса беше много агресивен, и пред полицаите казаха, че не съм им дала парите.

Колеги, моля ви помагайте! 170 лв. не са малка и вместо да си ги дам за алфата, аз ги давам за нотариус, който трябва да ми вземе 6лв.

Ще съм благодарна за всички ваши мнения и съвети, защото и документите и парите са ми там! Не мога да продълга по-натам с процедурата.

Имам нужда от подкрепата ви!

Re: не ходете при нотариус Здравко Тончев

Ами вярвам ти, ама как да се докаже, че е взел парите?
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

баси гада ...
      фани го на тъмно и му направи телесни повреди за 617 лв и готово ...
      той да вземе от тебе ама да ги даде по болници и лекари ...

баси помиарите...
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Тоя не го ли даваха по телевизията преди време за някакви мошенничества?

Comment

не знам дали са го давали по тв?

Трябва да има някакъв начин справедливостта да възтържествува. Това са 170 лв. не са 17!

Помагайте колег, моля ви!

Comment

Ах каква мръсна гад! Тоя е за 17 прободни рани в бедрата.
            Случайно няма ли видеозаписващи камери в този офис?
            Предполагам, че и да е имало... вече е обработен. Но все пак и липсващи кадри от един запис е нещо, ако тръгне да се човърка

Не го оставай това копеле. Пиши или се обади на "Господари на Ефира"
            Те бая работа вършат
            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

камери

за съжаление няма камери! че как иначе ще си правят каквото искат?

Моля ви, трябва да сме повече, иначе как да се оправя сама с този нагъл тип? Благодарна съм за всички мнения и препоръки!

Comment

само телевизия и другите медиии, те тези хора от друго не се плашат.
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

с адвокат не можеш ли да си изискаш документите, например отказвайки се от неговите услуги
                  ще прежалиш тези 170, но пък няма да даващ тези грешни 600

и никога пари на ръка без разписка!
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

пари на ръка

не мога да си изискам нещата, защото делото е при него и е вписано в голямата книга.

За парите на ръка знам, но никога не съм предпорагала, че може Нотариус да лъже и плюс това казаха, че следващия път ще ми дадат.

Но не би! Мога ли да се бия с тях?

Comment

съвет

Колеги, нека по-запознатите от вас с тази материя да помогнат как мога да се оправя с този, очевидно мошеник!

Не мога да му подаря 170 лв. и при това за тях нищо не получвам!

Comment

Re: съвет

Първоначално публикувано от alra
                        Колеги, нека по-запознатите от вас с тази материя да помогнат как мога да се оправя с този, очевидно мошеник!

Не мога да му подаря 170 лв. и при това за тях нищо не получвам!
                        Дадоха ти се достатъчно добри и работещи идеи, но явно не ти допадат

търсиш хора за саморазправа ли Това е глупаво
                        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

не!

за саморазправа и дума не може да става, просто се чудя как ще се оправям? Не зная? А на всичкото отгоре заради това така ме боли главата...

Comment

Имаш ли свидетел, който да потвърди, че си дала парите или си била сама? Ако си била сама гориш, ако имаш свидетел има шанс, но трябва да се съдите.
                            Lexus IS200

Comment

имам

имам свидетел, майка ми беше с мен. това ще помогне ли?

Comment

Working...
                              X