Известие

Collapse
No announcement yet.

не ходете при нотариус Здравко Тончев

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

...загазила си мила...нямаш доказателства...съчувствам ти...я го набери този образ със търсачката....нима вярваш в българска справедливост ??? ...аз поне-не.... зарежи парите...ако трябва дай някой допълнителен лев и си изтегли документите, преди да си вдигнала патардияна...после-чети между редовете...дотук всички колеги дали ти съвет, нещо не дописаха...успех,разбира се с най-колегиални чувства ...
    156-2.4 jtd

Comment

днес

Колеги, днес ходих при Господарите... и казаха, че утре ще обсъдят с екипа и ще се обадят. Дано да решат да се занимават. Силно се надявам.

Comment

Re: днес

Първоначално публикувано от alra
        Колеги, днес ходих при Господарите... и казаха, че утре ще обсъдят с екипа и ще се обадят. Дано да решат да се занимават. Силно се надявам.
        аиде успех и дано наистина решат в твоя полза
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
        www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

нищо

Нищо колеги, днес не се обадиха! А май трябваше. Дали утре ще се обадят, не знам????????????????????? Дали не им се е сторило важно, мисля, че се заинтересуваха.

Comment

днес

Здравейте, днес ходих на консултация при Председателя на съвета на нотариусите и се оказа, че сумата, която трябва да се плати е точно 290 лв. с всички възможни и невъзможни такси, които могат да се измислят. За 617 лв. и дума не може да става и няма как да се получат!

Утре смятам да се срещна с адвокат и да отида с него да си поискам документите и се оказа, че е допуснал доста нарушения на Закона за Нотариусите!

Господари.... не се обадиха не знам защо?

Та наистина НЕ ХОДОТЕ ПРИ НОТАРИУС ЗДРАВКО ТОНЧЕВ! ИЗПЕЧЕН МОШЕНИК!

Comment

стискам палци всичко да се нареди, браво, че не се отказваш!!!!
              а инфото е важно за всички тук!
              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Re: днес

Здравейте, днес ходих на консултация при Председателя на съвета на нотариусите и се оказа, че сумата, която трябва да се плати е точно 290 лв. с всички възможни и невъзможни такси, които могат да се измислят. За 617 лв. и дума не може да става и няма как да се получат!

Утре смятам да се срещна с адвокат и да отида с него да си поискам документите и се оказа, че е допуснал доста нарушения на Закона за Нотариусите!

Господари.... не се обадиха не знам защо?

Та наистина НЕ ХОДОТЕ ПРИ НОТАРИУС ЗДРАВКО ТОНЧЕВ! ИЗПЕЧЕН МОШЕНИК!
                има ли развитие казуса?
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

не

Благодаря, че се интересувате!

Ходих с адвокат при Нотариуса и след един час чакане, (Нотариуса беше много мил и любезен), Нотариуса ни съобщи, че когато му предствя и последния документ, ще смята по таблицата и тези 617 лв. не са, може би, актуални.

Дали ще признае за 170 - те дадени лв. на знам и ми е много неприятно.

Господари на Ефира не се обадиха, не знам защо! Уж проявиха голям интерес. Не знам как да го накарам да признае, че е взел парите!

Comment

без документ, по никакъв начин не може да го накараш, освен да му уредиш час при козметика

просто не е трябвало да му даваш пари , особено такава сума без никакъв документ.. така може да те метне всеки
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

док

за документа ясно, въпроса е за някаква хитринка?????????? нещо не мога да се сетя, ако вие се сещата нещо ще бъда много благодарна за всички съвети.

Comment

Re: док

за документа ясно, въпроса е за някаква хитринка?????????? нещо не мога да се сетя, ако вие се сещата нещо ще бъда много благодарна за всички съвети.
                        приятел, който учи право вмомента каза, че никаквъ начин няма да си върнеш парите освен ако той не реши да ти ги върне или на камера каже, че си му дала тези 170 лв., но дори тогава не е твърдо доказателство, защото някой може да те заснеме да казваш, че си дала на президента 5 милиона лева, но ако няма преки доказателства това не важи.
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Re: док

Отиваш с няколко яки момчета и го караш да ти подпише запис на заповед .
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                          X