Колеги мой приятел си е харесал въпросния СД Плеар,който има малък дисплей и даже чете Divx формат.Във Технополис неговата цена е 300лв и даже си има и USB.Ta въпроса ми е свързан с това дали дава някакви дефекти с оптиката примерно,някакви механични проблеми,звука който вади сравним ли е със повечето СД-та,абе с две думи заслужава ли си изобщо тази покупка .И последно,но не по значение с комбинация с какви тонколони(170мм) за вратите и 100мм за таблото би свирил най-добре? Преди малко ми се обади и за колоните ми каза,че имал предпочитания към "Херц" въпреки по-височката им цена сравнена примерно с Блаупункт,Тъндър,Сони и др. Та моля ви изразете своите доводи за/против тази сериозна за него инвестиция в комбинация с колоните.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения за СД "САНГ"
Collapse
X
-
Re: Мнения за СД "САНГ"
Първоначално публикувано от itan75Колеги мой приятел си е харесал въпросния СД Плеар,който има малък дисплей и даже чете Divx формат.Във Технополис неговата цена е 300лв и даже си има и USB.Ta въпроса ми е свързан с това дали дава някакви дефекти с оптиката примерно,някакви механични проблеми,звука който вади сравним ли е със повечето СД-та,абе с две думи заслужава ли си изобщо тази покупка .И последно,но не по значение с комбинация с какви тонколони(170мм) за вратите и 100мм за таблото би свирил най-добре? Преди малко ми се обади и за колоните ми каза,че имал предпочитания към "Херц" въпреки по-височката им цена сравнена примерно с Блаупункт,Тъндър,Сони и др. Та моля ви изразете своите доводи за/против тази сериозна за него инвестиция в комбинация с колоните.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Абе не се занимавайте с глупости бе хора,колоните дето ги е харесал са супер ама със т'ва CD ..........ако можех щях да му забраня да го купи ДЕРЗАЙТЕ!!!
ALFA 166 2.0TS-хубавицата
Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС
Comment
-
По добре не го взимай това сд.Насочи се към някоя по-сериозна марка.Един приятел има нео и то постоянно дава някакви малки дефектчета и му топи живота.А за колоните херц или ланзар е най-добрия избор според менsigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Благодаря за отговорите колеги УсмивчицаВ събота с авера,още от сутринта задремахме пред Технополис да го купува този "санг",обаче ядец-точно този модел свършил.Изкупили го около Нова година,още Ядосан и пак след дълго търсене,по Технополис,Техномаркет и Зора предимно,днес в едно малко магазинче двамата видяхме едно Сони CDX-GT410U s USB,AUX и дистанционно на цена 160 лв Ъ?,като същите в споменатите,по горе големи вериги магазини е на скромната цена 235лв.Естествено за тази ниска цена,той го купи,като за предни колонки си взе Херц 100мм за 55лв,а за вратите отстрани пак Херц,но 170мм за 65лв.Имаше и същите рамери Херц 170мм на цена 99лв и 109лв-вече каква е разликата между тях така и не разбрах,както и не разбрах,защо Сонито там беше на цена от 160лв,но бъдещето ще покаже Усмивчица
Comment
-
Мисля, че мойто е "SANG". Струваше 109 лв. в Технополис. Според мен си вади добър звук.
Значи имам четири колони във вратите, на които пише "Made in Italy", които свирят през СД-то и вадят добър звук, имам и 2 по-големи колони в багажника, които са през усилввателя, но те са доста по-силни. Имам го вече 5-6 месеца и почти всеки ден volume-а е на макс. Имам си и дистанционно, абе яко си е СД-то
На брат ми сд-то беше ELIT и хич не свиреше добреАлфа Ромео 156 1.8 TS `99
Comment
Comment