Известие

Collapse
No announcement yet.

молба до всички - трябва ми примерно обжалване на НП КАт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Подготвих касационна жалба и утре съм решил да я внеса в местния КАТ за да я впишат и издадат входящ номер. След това ще очаквам развитие на нещата в моя полза, но ... знае ли се какво ще стане.
    Alfa 146 Junior 1.4 TS 16V '97

Comment

Причината да не се явиш, е че делото се гледа при облекчена процедура. Важното само е да си редовно призован, иначе ти се нарушават правата.

Подготвих касационна жалба и утре съм решил да я внеса в местния КАТ за да я впишат и издадат входящ номер. След това ще очаквам развитие на нещата в моя полза, но ... знае ли се какво ще стане.

Това е грешно и няма да ти я приемат. Винаги се внася там където е делото или Н.П.

т.е. Ако е Н.П. се внася в КАТ, ако е дело в Районния съд, внася се там.
      Ти трябва да я внесеш там където ти е било делото. Подготви си я в 2...3 екземпляра и си вземи задължително входящ номер.

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
      Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Делото беше в Плевен, а аз съм от Благоевград. Все пак би трябвало да мога тук да я внеса и да ми дадат входящ номер. Сега ще отида и ще проверя какъв е начина.

Comment

Значи реда е следния: подаването на жалба срещу КАТ за намаляване или отмяна на наказание се извършва на гишето на "Административна-наказателна дейност" или това е мястото, където си взимаме Наказателното постановление. На същото място може да се подаде жалба и до Районния съд, където е направено нарушението.
          За подаване на жалба до по-горната инстанция - Административния съд, всеки трябва да избере един от следните начини: подаване на място, чрез куриер, чрез писмо с обратна разписка или чрез препоръчано писмо.

Comment

Working...
          X