Подготвих касационна жалба и утре съм решил да я внеса в местния КАТ за да я впишат и издадат входящ номер. След това ще очаквам развитие на нещата в моя полза, но ... знае ли се какво ще стане.
Известие
Collapse
No announcement yet.
молба до всички - трябва ми примерно обжалване на НП КАт
Collapse
X
-
Причината да не се явиш, е че делото се гледа при облекчена процедура. Важното само е да си редовно призован, иначе ти се нарушават правата.
Подготвих касационна жалба и утре съм решил да я внеса в местния КАТ за да я впишат и издадат входящ номер. След това ще очаквам развитие на нещата в моя полза, но ... знае ли се какво ще стане.
Това е грешно и няма да ти я приемат. Винаги се внася там където е делото или Н.П.
т.е. Ако е Н.П. се внася в КАТ, ако е дело в Районния съд, внася се там.
Ти трябва да я внесеш там където ти е било делото. Подготви си я в 2...3 екземпляра и си вземи задължително входящ номер.
ALFA ROMEO 146 1.9JTD
Fiat Punto 1.9JTD
Comment
-
Значи реда е следния: подаването на жалба срещу КАТ за намаляване или отмяна на наказание се извършва на гишето на "Административна-наказателна дейност" или това е мястото, където си взимаме Наказателното постановление. На същото място може да се подаде жалба и до Районния съд, където е направено нарушението.
За подаване на жалба до по-горната инстанция - Административния съд, всеки трябва да избере един от следните начини: подаване на място, чрез куриер, чрез писмо с обратна разписка или чрез препоръчано писмо.
Comment
Comment