Известие

Collapse
No announcement yet.

Правен раздел във форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Правен раздел във форума

Колеги пускам тема и тук, защото раздела за форума не се чете много много....

... от доста време си мисля че ще е добре да има един такъв раздел и да събира всички правни въпроси....

за актове, застрахователни истории, нотариуси и други неща свързани с правни и съдебни проблеми.

за момента има много подобни теми който са из целия форум и ако ползваш търсачка излизат безкрайно много теми...

в този раздел да се структурират отделни важни теми:
    правилник за движение
    наказателен кодекс
    адреси на читави нотариуси и адвокати
    и т.н

мисля че ще е много полезен раздел...
    Alfa Romeo 156 SW, 1.9

ОК!

Напълно подкрепям този раздел!
    И ето и въпроса ми! Преди три месеца ми съставиха акт за преминаване на червен светофар! Всъщност преминах след полицейска кола в края на зеления но попаднах на жълт + светещи чевени секунди! Червените секунди отброяваха с обратно броене като от 29-та до 26-та светеше жълта светлина на светофара! В рамките на тези 3 секунди докато светна червен светофар аз се изнесох от кръстовището! Трябва ли да ми съставят акт заради тези червени секунди защото написах опровержение в което посочих, че има кръстовища на които липсват тези секунди обаче те си написаха акта и сега 3 месеца се чудят какво наказателно постановление да ми сатворят
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
    X