Известие

Collapse
No announcement yet.

Ксенон=Селения?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да бяха взели някоя кола с рефлектор на 20 години, Кадет например да му сложат на него.
    Тия измислените репортажи са ми най-любими...
    www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
      Да бяха взели някоя кола с рефлектор на 20 години, Кадет например да му сложат на него.
      Тия измислените репортажи са ми най-любими...
      Ами измислени, измислени, ама в България все на 10-15 годишни коли ги слагат, така че не са толкова измислени като се замислиш това пежо дето го имаше си е модел на 10 години, та и неговия рефлектор също..
      Lexus IS200

Comment

Това пежо дето го имах...беше с лупи и светлината беше перфектна...
        Освен това на 206 през 1998г фаровете бяха с крушки H4, a чак след 2000г стават с други рефлектори и H7. Ралика от земята до небето...

Аз също не харесвам коли с ксенон без лупи. Просто не е редно да се мисли, че вината е в произхода на ксенона (китайски), защото вината е в рефлекторите. Или са криви, или просто не са правени за ксенон.
        www.facebook.com/workshox

Comment

Според мене проблема идва от криви крушки с неправилан форма и тн. Точно както и търтея го е написал. Не е редно да се обвиняват рефлекторите за това. Втория проблем идва от нерегулирани фарове. За това е виновно изцяло и само ЗКУ, докато за първия проблем е виновен производителя. Тези същите проблеми ги има и при халогенните крушки така че ксенона не е виновен за тая работа. Докато ЗКУто и производителиете на ментета са виновни и то много.

Comment

Working...
          X