Известие

Collapse
No announcement yet.

Обиск автомобил

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Обиск автомобил

Колеги, при какви условия може катаджия да ти рови в багажника и изобщо да го отваря, пък и да ти проверява под седалките.Вчера бях спрян за минаване на червено(а не беше така) и оня ми вика отваряй багажника,Вдигай задната седалка ..В крайна сметка след 30 минутен спор дали съм минал на червено или не, в който се включиха и родителите, ми които се возеха отзад а и един приятел, бая ги поизнервихме, и най-фрапантната част в историята - върнаха ми документите, качиха се в патрулката и с мръсна гас и гуми по асфалта излетяха ...В Бг сме знам
    Alfa 146 1.6TS 16v '98
    Fiat Punto 55 1.1 `97 - градската

Не са били от КАТ, а обикновени полицаи. Могат да те проверяват, обискират, но не могат да ти пишат акт. Чакали са нещо да почерпиш и са те плашили
    147 1.6 TS

Comment

Немат право да ти ровят в багажника трябвало е да ги питаш на какво основание....само ако има специализирана акция.
      Виж Алфата ...

Comment

http://store1.data.bg/bsotn/KAT/KAT.pdf

Има вече в 1 тема, прочети го. Odisey е прав.
        Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Ако ти ровят в багажника трябва да ти издадат задължително протокол. А ако откажат може да подадеш жалба

AR 145 QV '97

Comment

значи катаджии и нормални ченгета не могат да ти правят обиск без дати покажат заповед за обиск или да ти издадат протокол...

Това обаче НЕ важи за жандармерия и при спец.акция както са казали и колегите...

п.п. Жандармерията са много нелюбезни при обиск,особено ако имаш хладно оръжие,бухалка,повечко щанги или по едри гайчни ключове в мпс-то
            146 1.9TD '96- тракторче

Comment

Working...
            X