Известие

Collapse
No announcement yet.

За тези които отиват на море!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За тези които отиват на море!

Километри колони по пътя към Бургас
    25 юли 2005 / News.dir.bg

Километрични колони се образуват по пътя за Южното Черноморие в отсечката Карнобат - Бургас. Тесният път и тежкотоварни камиони затрудняват движението.
    Изнервени шофьори се опитват да надскочат себе си и колоните и предизвикват леки катастрофи, които забавят допълнително останалите автомобили. Затова е по-добре да тръгнете за морето през уикенда като предвидите 1 час за тежкия трафик. Неделята се размина без смъртни случаи, докато в събота, 23 юли, по пътищата на страната загинаха петима. 34-годишният И.Х. от карнобатското село Невестино предизвика катастрофа, при която пострада 7-годишната му дъщеря. Фордът му "самостоятелно" се блъснал в крайпътно дърво и в резултат детето на водача, който се качил в колата с 2.14 промила алкохол в кръвта, е прието в бургаската болница с комоциo.
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Re: За тези които отиват на море!

Първоначално публикувано от Bobo
    Километри колони по пътя към Бургас
    25 юли 2005 / News.dir.bg

Километрични колони се образуват по пътя за Южното Черноморие в отсечката Карнобат - Бургас. Тесният път и тежкотоварни камиони затрудняват движението.
    Изнервени шофьори се опитват да надскочат себе си и колоните и предизвикват леки катастрофи, които забавят допълнително останалите автомобили. Затова е по-добре да тръгнете за морето през уикенда като предвидите 1 час за тежкия трафик. Неделята се размина без смъртни случаи, докато в събота, 23 юли, по пътищата на страната загинаха петима. 34-годишният И.Х. от карнобатското село Невестино предизвика катастрофа, при която пострада 7-годишната му дъщеря. Фордът му "самостоятелно" се блъснал в крайпътно дърво и в резултат детето на водача, който се качил в колата с 2.14 промила алкохол в кръвта, е прието в бургаската болница с комоциo.
    Е аз ще тръгна към 4.00 сутринта та до 9.00 да съм на морето
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

мда и аз мога да потвърдя, като в софийско задръстване е

пазете се, пълно е с ненормалници
      и ако можете, пътувайте в нетипично за останалите време ...
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
        пазете се, пълно е с ненормалници
        и ако можете, пътувайте в нетипично за останалите време ...
        Например тръгване от София в 14:00!
        Аз имам чувството, че всяка година все по-зле става!
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Да там найстина е гадно и с всяка година става по зле. Миналата година се бяха ударили зверски заради някакви тирове. Просто пътя не може да поеме трафика.

Comment

Аз пък не бих ви препоръчал да пътувате нощем. В този участък апашите дебнат и слагат капани за нощните пътници. Направо е ужас - ако нямате поне двама човека с вас, въоръжени поне с един пистолет и един автомат, не се хващайте. Или най-малкото - карайте по-бавно и се оглеждайте внимателно. Не искам да плаша никого, но просто напоследък зачестиха тия случки...
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
              Аз пък не бих ви препоръчал да пътувате нощем. В този участък апашите дебнат и слагат капани за нощните пътници. Направо е ужас - ако нямате поне двама човека с вас, въоръжени поне с един пистолет и един автомат, не се хващайте. Или най-малкото - карайте по-бавно и се оглеждайте внимателно. Не искам да плаша никого, но просто напоследък зачестиха тия случки...
              В такъв случай да попитам къде са полицаите, които иначе толкова съвестно преследват шофьорите за щяло и нещяло???
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Аз мисля да потегля към 4 -5 часа сутринта....много е приятно ...няма почти никви коли и е доста прохладно......миналата година пък тръгнах към 6 - 6 и половин пак нямаше проблем с движението.....но беше към Варна
                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Аз също мисля да тръгна на 6-ти към 4-5 сутринта и се надявам да избегна голямото движение , ама не съм сигурен дали от Бургас на долу няма пак да ме хване към девет натоварено двужение.

П.П Мони, ако тръгваш на 6-ти може да тръгнем заедно
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                    Аз също мисля да тръгна на 6-ти към 4-5 сутринта и се надявам да избегна голямото движение , ама не съм сигурен дали от Бургас на долу няма пак да ме хване към девет натоварено двужение.

П.П Мони, ако тръгваш на 6-ти може да тръгнем заедно
                    ще те хване
                    но насрещен трафик няма да има или ще е слаб, така че може да рацираш
                    но внимавай щото и тва е опасно ...
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

аз потеглям този уйкенд не съм решил точно кога, ако още някой ще пътува този уйкенд към Бургас да свирка
                      ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin
                        аз потеглям този уйкенд не съм решил точно кога, ако още някой ще пътува този уйкенд към Бургас да свирка
                        сфир сфир
                        аз потеглям в събота сутринта
                        '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                        '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Аз пътувам в понеделник за сл.бряг
                          Като си правих резервацията не обърнах внимание на датите и я направих от 1-ви
                          после като видях, че 30 и 31-ви са събота и неделя се обадих....но вече беше късно....места нема!
                          Така, че .....в понеделник...и аз мисля рано да тръгна...към 5-6 ч.

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                          1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от alf
                            Първоначално публикувано от Kostadin
                            сфир сфир
                            аз потеглям в събота сутринта
                            и аз бе батка аре заедно а
                            ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

за пътуващите към Бургас си мисля, че когато и да тръгнат все ще има попътен трафик
                              някой велик умник е решил, че сега е най-подходящият момент да се прави ремонт на пътя
                              в момента се ремонтира пътната настилка в Карнобат и колоните от коли започват на около 10 км преди града и се поразрежда на разклона за каблешково

аз мога да споделя следното с Вальо тръгнахме от София в 03:00 часа и минахме по подбалканската за да проверим положението в Павел баня, по този път до Сливен положението беше прекрасно.
                              Но след Сливен положенито беше трагично (там бяхме около 07:30 часа).
                              Така че когато и да тръгнете положенито към Бургас си мисля, че ще е същото.

И един съввет от мен(кой както иска да го приема, но аз си изпатих), въоръжете се с търпение и не се поддавайте на емоцийте, изпреварването на колоната от коли е безмисленно вервайте ми, може да си навлечете само неприятности (на нас ни се размина да не са с фатален край)

по добре на плажа отколкото в болница
                              ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Working...
                              X