Известие

Collapse
No announcement yet.

Петиция....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Петиция....

Петиция във връзка с фалстарта на Web базирана система за записване на деца в столичните ясли и детски градини

цък
    Не става само с Алфа, требе и акъл...
    Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
    Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

ай
    аман от разбирачи беее
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

изпревари ме.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
        изпревари ме.
        ми затова ми плащат

плаче си за кошчето

Comment

е тъкмо ги коментирахме тия в офиса... чак пък петиция... няма нужда

'непрофесионално' е доста използвана дума и някак си не ми се връзва с колегите от Сирма...

а па точно да сложат система с отворен код, да видиш кви експлоити има
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

в неделя ще има прес конференция с доста интересни данни

например разни ип-та отиват в гдбоп

за съжаление ще трябва да изчакате до тогава - не мога да разгласявам информация в момента

Comment

Първоначално публикувано от търтей
              ай
              аман от разбирачи беее
              Мене ако питаш аман от хора дето зимат пари за несвършена работа...
              Цариградско е на вълни, хората не могат да си запишат децата в яслите и градините а ние седиме и се джафкаме кой разбира и кой не, а парите който се взимат са от нашия джоб... Вие като разбирате повече изтрийте темата и си плащайте за следващите дето ще изпълнят калпаво държавната поръчка...

Поздрави !
              Не става само с Алфа, требе и акъл...
              Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
              Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

нямам редвид теб а т.нар ит специалисти дето са писали петицията и сите дето ги слушам от понеделник насам
                просто както може би се сещаш съм доооста навътре точно в този проблем

Comment

нямам редвид теб а т.нар ит специалисти дето са писали петицията и сите дето ги слушам от понеделник насам
                  аз незнам проблем дето да не си навътре шефе
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
                    аз незнам проблем дето да не си навътре шефе
                    имаш лс

Comment

търтей: как не та е срам бе от 9 поста в темата 5 са твойте...
                      ти си най големи спамер у тоз форум.... чак ти ти са чудя...
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Търтея е пирамида! Казал съм го много отдавна ма не ми вервате!
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Oставете Търтея на мира! Точно по този случай е един от най-информираните

Бидейки от провинцията, аз нямах опцията 'записване по интернет' и затова си подадох документите за детето и се наредих да чакам пред детската градина около 20-ина часа по-рано. бях 10-и записан Мисля, че за аборигенска държава като нашата това е по-удачния вариант
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Няма да коментирам техническата реализация на идеята, а самата идея. Е това е ебати простотията, ще ходя аз в Интернет-кафе да си запиша детето на градина тъпо тъпо тъпо

Не че някой му пука за моето мнение, ама и на мен не ми пука за тях
                            Alfa Romeo GT 2.0 JTS
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
                            Fiat Brava TD100

Comment

Sudo - я погледни какво е написал колегата в поста преди тебе ?

Бидейки от провинцията, аз нямах опцията 'записване по интернет' и затова си подадох документите за детето и се наредих да чакам пред детската градина около 20-ина часа по-рано. бях 10-и записан
                              А по ли ти харесва да висиш 20 + часа на сдуда?
                              Ебаси и гъдела честно. Аз лични предпочитам от интрнет кафенце. А да не говорим че като се запишеш по традиционният начин после идва някой бута на диркеторката дребно спонсориране и после ти оставаш с пръст в уста.

И другото което ме нерви в цялата работа - ми ок имало проблеми - имало , типична БГ ситуация.
                              Но все пак всички бяхме на един к....
                              Нямаше хора с привилегии в този случай.
                              Каквото за мен такова и за съседа. Който е бил по - упорит е успял
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                              X